בעיה PS4

shibidibu

New member
בעיה PS4

שלום לכולם,

חדשה פה ואשמח לעזרתכם.
עברתי דירה ואני מנסה לחבר את הPS4 לטלוויזיה במקום החדש, שום דבר לא השתנה, אותה טלוויזיה, אותם כבלים.
שאני מדליקה את המכשיר הוא מופיע עם אור לבן למרות שאין דיסק בפנים ואז מתחלף לכחול.
אין שמע ואין תמונה, רק מסך שחור.
המכשיר באחריות, אך טרם מצאתי את התעודה עצמה.
יש למישהו רעיון?

תודה לעוזרים
נוף

בואי ננסה כמה דברים.

1. חייב לבדוק אם המכשיר פועל באופן תקין עם כבל HDMI אחר או בטלווזיה אחרת גם אם זה נשמע לך קצת לא הגיוני שיקרה להם משהו במעבר דירה.הכבלים האלה יכולים לההרס די בקלות.

2. אם זה לא עזר. תכניסי את הPS4 שלך לsafe mode כמו שמראים בסרטון שצירפתי, תבחרי מהאפשריות בשינוי רזוולוציה,הפס4 ישאל אותך אם את בטוחה ויגיד לך שהוא משנה את הרזוולוציה ל480P תבחרי באישור, אחרי שהפס4 יאפס את עצמו תכנס להגדרות התצוגה של המכשיר ותבחרי ב1080P או 720P תלוי מה הטלווזיה שלך מאפשרת והתצוגה תחזור למראה הרגיל שלה.

בעיקרון אם הסרטון מבלבל אותך כל מה שצריך לעשות כדי להיכנס לsafe mode זה לא לעזוב את לחצן הOn של הפס4 כ7 שניות עד שאת רואה את המסך של הsafe mode מופיע, בהצלחה.

מישהו 2

New member
יש סיכוי שאולי צריך להעביר ל- HDMI של ה-PS4?

יכול להיות שבטלוויזיה יש כמה כניסות HDMI ואז פשוט עם השלט צריך לבחור בחיבור ה- HDMI הנכון.
צריך להיות כפתור "source" או משהו.

מדובר בפעולה מאוד בסיסית, אבל לא לכולם זה תמיד ברור.
אז אני מתנצל מראש אם המעטתי בידע, זה פשוט הדבר הראשון שעולה לי לראש, יכול להיות שה-PS4 היה מחובר לסוקט HDMI מסוים, ועכשיו בדירה החדשה חיברתם אותו בסוקט השני שהיה סמוך אליו במקום ופשוט צריך לשנות בטלוויזיה ל- HDMI 2 או איזה עוד אופציות שיש לך שם שקשורות ב- HDMI.
או לחילופין זה סוקט שלא עובד מאיזשהי סיבה ולא ידעת .

וגם - אם את בטוחה שה-PS4 מתחיל מאור לבן ועובר לכחול , או שזה ההפך?
זה אמור להיות קודם כחול ולהתייצב ללבן. (בלי קשר לדיסק בפנים).
אם זה ההפך זה יכול באמת להעיד על בעיה שדורשת כניסה ל- safe mod של המכשיר.

למעלה