בעיה.

SunShine181

New member
בעיה.

לפני כמה ימים חברתי הטובה סיפרה לי כי היא נמנעת מקיום יחסי מין בשל העובדה כי אחת מן השפתיים באיבר מינה גדולה יותר מהשפה השנייה בצורה משמעותית. הייתי רוצה נורא לעזור לה ואינני יודעת איך. האם כדאי להציע לה לעבור ניתוח ? או שניתוח עלול לגרום למידת הנאה פחותה בקיום יחסי ומין ועלול ולזיהום? או שאולי להציע לה להתייעץ עם סקסולוג בעל מקצוע ולדון בבעיה? אשמח לתגובות. תודה.

היא צריכה להתייעץ עם מנתח פלסטי ועם רופא נשים

ייעוץ עם סקסולוג שווה לתחת.

efect

New member
האם יכול להיות כוס לא סימטרי?

ברור שעוד לא ראיתי את כל הכוסים בעולם אבל מבין אלה שראיתי קשה לדמיין כזה דבר.

adex

New member
לאפקט - זה לא הכוס אלא השפתים מחוץ לכוס.

אתה בכלל לא מבחין בין כוס לשפתיים של הכוס.

gringole

New member
בצורה משמעותית?

אולי זה סתם נדמה? חוצמזה שמי שיאהב אותה יאהב אותה גם עם שפה אחת יותר גדולה........... את היית שוללת מישהו אם אחת הביצים שלו הייתה יותר גדולה מהשניה?? את מי זה מעניין בכלל...

SunShine181

New member
היא אומרת שזה כן בצורה משמעותית

ושזה מאוד מפריע לה. אני שוקלת להציע לה את האפשרות לעבור ניתוח. אבל השאלה אם ניתוח אכן יכול לגרום למידה פחותה של הנאה..

בת עולם

New member
למה להציע לעבור ניתוח?

אם אתה לא ראית ולא יודע באמת מה הגודל? תמליץ לה להתעייץ עם רופא

השפתיים אינן צריכות להיות סימטריות

והן משתנות עם הגיל הנסיון המיני והלידות. צבען גודלן ובשרניותן. אמור לחברתך שכדאי שתפסיק להתרשם מפותים אינטרנטים כאלה או אחרים שאינם מלמדים על המציאות.

SunShine181

New member
היא טוענת כי אצלה השפתיים לא סמטריות בצורה

מאוד חדה ובולטת לעין ולכן הדבר כל כך מפריע לה והיא נמנעת מקיום יחסי מין. לפי מה שהיא אמרה לי הביעה לא נעלמה כלל בעקבות הגיל אלא רק החמירה. היא שוקלת לעבור ניתוח. השאלה היא האם ניתוח יכול לפגוע בצורה כלשהי במידת ההנאה בזמן קיום יחסי המין או לפני. אשמח לתגובות. ושוב, תודה לכל העונים.

tobishi

New member
עם איזה רופא להתייעץ?

אם היא תתיעץ עם מנתח פלסטי הוא כמובן ימליץ על ניתוח כי הוא ידבר מהכיס שלו. גם אני חושב שאפשר להשאר עם כוס לא סימטרי. אם זה יפריע לחבר שלה, אמליץ לה לחפש חבר עם ביצים לא סימטריות. (לי לא היה מפריע כוס לא סימטרי אם שאר הדברים מושלמים).

kamrashhalural

New member
שתלמד להכיר את הגוף שלה ! זה טבעי לחלוטין..

בדיוק כמו שיש אנשים עם צבעי עינים שונים ועם גודל כפות רגליים\ידיים שונים !

למעלה