בעיה...

בעיה...

אז ככה אני עולה לחטיבה בעוד כמה ימים ואני מרגישה שעשיתי את הבחירה הלא נכונה בחרתי שתי ילדות שחשזתי שהן באמות חברות של והן לא וילדה אחרת שאני שונאת אותה שגרה בבניין שלי גם בחרה אותי ועוד ילדה שאני בחרתי והיא איתי באותה כיתה החלטתי שאני אתחיל להתרחק מהילדות האלה ולמצוא חברות חדשות יש לי יום גיבוש בחמישי הבא איך אתם מציאים לי להיפתח לילדות חדשות ולהכיר אותן? מה אתם עשיתם ביום הגיבוש שלכם? בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב לי ואני מרגישה שאין לי כבר שום חברות יותר

ירדנעע1

New member
זה פשוט

תחייכי הרבה,ותהיי פתוחה להזדמנויות חדשות תפתחי שיחות, והכי חשוב שלא תצרי מסביבך חומה אל תמהרי לשפוט אנשים,ואל תמהרי להדביק להם סטיגמות,כי דווקא אלה שבהתחלה הכי לא נראו לי,הפכו לחברות ממש טובות שלי

Black Jane

New member
אף פעם לא הייתי ביום גיבוש

לביצפר אבל כן הייתי בגיבושים למשלחות ודברים כאלה... מסכימה עם ירדן
תחייכי, תבואי בראש פתוח - ותראי שהכל יהיה טוב
ובקשר לשלושת החברות....את לא חייבת להן כלום, ואם את לא רוצה להיות חברה שלהן - את לא חייבת! תזכרי את זה... אל תבואי ותגידי להם "אני לא חברה שלכן יותר", אלא פשוט לאט לאט תורידי הילוך בחברות איתן...

מתוקה777

New member
ימי גיבוש

יהיה בסדר אל תדאגי זה שבחרת בחברות הלא נכונות לא אומר שאת חייבת להשאר חברה שלהן אני הייתי בימי גיבוש ובאמת הכרתי שם אחלה אנשים שאחרי זה המשיכו להיות חברים שלי גם בתיכון תלכי ליום גיבוש ותראי את תכירי שם אנשים

k l i p s

New member
עליה לחטיבה ...

אני אישית לא הלכתי ליום גיבוש שלי ...חחח גם אמרו לי שלא היה מעניין במיוחד ....ולמען האמת אני אפילו לא זוכרת עם מי בחרתי להיות כשעליתי לחטיבה ..כי תאמת זה לא משנה ...יהיו כלכך הרבה ילדים שתהיי איתם בכיתה לעומת איזה שתי בנות שאת לא רוצה שיהיו איתך(אלה שבחרת)....אבל אני מאמינה שאחריי שתהיי בכיתה שלך את תמצאי את עצמך בעניין החברים ....גם לי זה קרה ...בהתחלה היו לי חששות ולא ידעתי עם מי להיות ..אז כל פעם התחברתי עם אנשים והתנתקתי מאנשים עד שבערך אחריי חודשיים מתחילת הלימודים כבר מצאתי את עצמי אם האנשים הנכונים...ונשארתי בקשר איתם עד היום...

ירדנעע1

New member
מנסיון אישי

הבנות שבאתי איתם לחטיבה כבר לא כ"כ חברות שלי,והחברות הכי טובות שלי הן בנות שהכרתי בהתחלת כתה ז'

כמו שכבר אמרו

להיות כמה שיותר פתוחה ולהמנע מלקטלג אנשים כבר בשלב הזה. גם לא יזיק לא להתבייש, לפתוח בשיחות ולחייך הרבה
בהצלחה!

למעלה