בעיה :/

• פותח הנושא lD0
  • פורסם בתאריך

lD0

New member
בעיה :/

אני לא יודע איך להסביר.. חברים שלי נורא ילדותיים. זאת אומרת, אני הרבה יותר בוגר מהם, גם פיזית חח :ם אנלא יודע אם זה קשור, אבל הם לא מבינים את המשמעות של חבר אמיתי, הם דיי מעפנים. ואם הם מבריזים לי או משהו כזה, הם ממציאים תירוץ עלוב כמו ילדים קטנים. וגם כל הקטע של הדיבור, הדיבור שלהם שונה משלי. אני משתמש במילים הרבה יותר נורמאליות, ואני אומר כל מה שבראש שלי, אפילו אם זה נשמע דפוק, או לפחות לא בשפה שלהם. וכל העניין עם הבנות, אני לא יודע איך להסביר את זה אבל הם מתנהגים עם הבנות ממש שונה, צבועים כאלה, והבנות אוכלות את זה.. ועם אחרים הם ממש חארות. אני בכלל שונה מהם, אני לא מתלבש כמוהם, אני לא שומע את המוזיקה שלהם, יש לי תחביבים שונים לגמרי.. ועוד כל מני דברים שלא עולים לי עכשיו :X כל הדברים האלה גורמים לי להרגיש תקוע. זה מטריד אותי. בן 14, כיתה ח'.

ט ר י ג ר

New member
ממ..

בדרך כלל בגילאים האלה בנים מאוד ילדותיים, ואם אתה כבר בוגר... בנות אמורות לאהוב את זה, תתנחם בזה. זה ממש לא דבר רע. ממ.. לא הבנתי אבל מה הבעיה? אתם שונים, זה לא כזה נורא, לא?

ט ר י ג ר

New member
ההאהאהא! הבנתי..

הם יתבגרו בסופו של דבר,אם הם לא חברים אמיתים, אתה תמיד יכול גם לחפש לך ידידות. אתה לא יכול לדבר איתן על דברים מסוימים אבל על רוב הדברים כן. נגיד שנה שעברה היה לי ידיד הכי טוב בעולם! דיברנו על הכל.. וזה היה ממש כיף. כי הוא לא היה פאקצה כמו כל הבנות. הוא אמר דברים בפרצווף והתנהג נורמאלי ולא בצורה צבועה וזה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם.. תחפש, בסוף תמצא ודברים ייסתדרו :]

lD0

New member
כנסי

זה לא רק הבנים. הגעתי למקום שכולם פוזיסטים. וגם הייתה לי ידידה ממש ממש טובה כמו שאמרת שנה שעברה, ממש כמו שאת אמרת. אבל הקשר נותק, היא התחברה עם כל הילדות המגעילות ונהייתה גם אחת. @_@

ט ר י ג ר

New member
זהו ש..

גם אצלי זה ככה כל החברות והידידים הקודמים שלי הפכו לערסים ופאקצות צבועות. אבל התחברתי עם הרבה ילדים חדשים, שהם לא כאלה. חברות שלי עישנו וכאלה, זה סתם מטומטם עוד מעט הן יתחרטו...יסתכלו אחורה ויבינו כמה שהן היו מטומטמות. ואני הכי הכי הכי שונאת את כל הבנות האלה שמנסות להיראות לא פוזיסטיות אבל הן הכי כן שיש בארץץץ! הן משחקות אותה פריקיות, משחקות אותה ילדות טובות וחמודות אבל עם כל הפאקצות הן מתנהגות כמו אחת מהן זי**** נמאס לי מהן, ואני המשכתי הלאה.. תעשה את זה גם.

ט ר י ג ר

New member
...

תישאר חברים שלהם, אבל אל תיתקע על הקטע הזה.. תנסה להכיר עוד אנשים אפילו שכבות שמעליך.

למעלה