בעיה...

Eclipsed 0

New member
בעיה...

חבורה של עכברים החליטה להתיישב בחדר השינה שלי. הם אמנם לא מפריעים, אבל אני רוצה להוציא אותם החוצה בלי להכאיב להם, בטח שלא להרוג אותם. החתולה שלי כבר הרגה אחד מהם, אני לא רוצה שתהרוג את השאר.... מה אפשר לעשות ?

Eclipsed 0

New member
אני לא יודעת בדיוק.

אני חושבת שהם נמצאים איפה שהוא בתוך הקיר, ויוצאים לגיחה בתוך החדר מדי פעם.. אני לא יודעת כמה הם. בהתחלה חשבתי שיש אחד, אבל אחרי שהחתולה שלי הרגה אותו, ראיתי עוד עכבר או שניים מסתובבים באיזור. אני לא רוצה לשים מלכודת, כי זה יכאיב להם מאוד..

shanty.G

New member
מלכודת כלוב

השיטה הכי הומנית, עד כמה שמלכודות יכולות להיות. מלכודת פח פשוטה שהיא כלוב מחורר עם וו לתליית מזון מפתה כלשהו וקפיץ. מה שחשוב הוא לכופף מעט את שולי המכסה כדי שהזנב לא יתפס או יחתך עם הסגירה. לאחר הלכידה את יכולה לשחרר אותם בשדה פתוח. את כל המשפּוּחה לא נראה לי שתצליחי לעשות בנגלה אחת, אבל אם את ממש רוצה, את יכולה לשמור אותם בקופסה ולטפל בהם עד לאיחוד כל החבורה ואז להגלות אותם לארץ המובטחת...
בהצלחה!

Michelle1

New member
סבלנות

זה בהחלט עשוי לקחת כמה ימים, המתוקים האלה הם גם פקחים מאד ולא בקלות יפלו לפח. הם גם די בררנים באוכל... לי היתה הצלחה עם האוכל היבש של הכלבים, ושום הצלחה עם גבינה... לעכברים של היום יש דרישות גבוהות
בכל אופן, אני מסכימה עם שנטי, זה הפתרון ההומני ביותר. בהצלחה.

החתולה שלך

החתולה! היא הרגה אחד וזה בסדר... הרי היא שם בשביל זה, לא? מה שבטוח זה לא כאב, ואת תחסכי קצת "אוכל תרנגולות" מהחנות.

Michelle1

New member
נטע,

חתולי בית שהורגים עכבר אינם אוכלים אותו אלא מביאים אותו כ"פרס" לבעלי הבית. שום אוכל לא יחסך אם החתולה תחסל את כל משפחת העכברים. אם היה מדובר על חתול בר ועכבר בטבע,זה היה אחרת, החתולה אכן היתה אוכלת את העכבר למחייתה. זהו חלק טבעי משרשרת המזון, אבל לא במקרה של חתול ביתי ועכרים "מבוייתים".

למעלה