בעיה

גיל מ

New member
בעיה

חברה שלי מתגייסת עוד 10 חודשים והיא הייתה בלחץ שלא קיבלה את מנילה. בדקתי לה את הקב"א והתוצאה הייתה 45! זה לא הגיוני... היא באה עם הכי מוטיבציה שלאיזשהו אדם יש, היא לא חיפפה במבחנים הפסיכוטכניים, יש לה ציונים מצוינים, תעודת בגרות מלאה עם תגבור מקצועות,המצב בבית מצוין ואין שום בעיות שהיא יודעת עליהם... היא התקשרה כבר מספר פעמים לבקו"ם וניסתה לקבל תושבות למה ומה היא צריכה לעשות, ובמקום להקשיב ולהבין הם זרקו אותה מכל המדרגות... חשבנו על כמה אופציות ע"מ לעזור לה: ללכת לקב"ן שאולי יעזור לה - יראו אדם ולא סתם מספר על דף לכתוב שוב מכתב לבקו"ם בדרישה לקבל את הנתונים מהם ובאמת לראות מה הבעיה שוב להדגיש כי לא מדובר בבחורה טיפשה, אלא באמת משכמה ומעלה והצבא גורם לה עוול... אשמח להצעות, תשובות וכל מה שנראה לכם עשוי לעזור בפתרון הבעיה... תודה

disturbed fairy

New member
?

א. איך זה קשור לפורום תמיכה נפשית לחיילים?.. ב. מה אתה רוצה שנציע לך בידיוק? ג. יכול להיות שיש לך טעכות וה45 זה לא הקב"א שלה, ד. ואם כן אז היא כנראה ממש ממש טיפשה ולמצב בבית וכל זה אין שום קשר לזה, מהכרות אישית שלי עם אנשים שיש להם קב"א 47....45 זה נורא. ה. חוצזמה שמנילה לא מנילה, היא תתגיס בכל"צ, ושם כבר ישבצו אותה, יש אחלה דברים גם בכל"צ. ו. קב"ן???????? אתה רציני?????? מה קשור בכלל, אתה בכלל בצבא שאתה נותן לה כאלה עצות? מה יש לך לחפש אצל קב"ן? לבוא כדיי להוסיף לקב"א שלה גם סעיף נפשי?.. מה נראה לך שהקב"ן הוא מורה דרך? הוא יתן לה לעשות את הפסיכוטכני מחדש?.. הוא יפגיש אותה עם מפקד הבקו"ם שיעשה לה פסיכוטכני מחדש?? מזה קשור בכלל?.. זה לא נכתב בצורה מגעילה או תקופנית, פשוט, בנאדם, קצת הגיון!

גיל מ

New member
זה לא קשור להיגיון..

פשוט בודקים את כל האופציות... קב"ן זה לא מילה גסה.. לא שהייתי... אבל אני מאמין שאם רוצים להשיג משהו צריכים לחשוב על כל האופציות... ולא אמרתי לה לגי לקב:ן זה מה שיפתור לך את הבעיות.. זו הייתה אחת מהאפשרויות כי באמת נורא קשה מול הצבא בקטעים האלה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מעצבן..

אנחנו יודעים כמה זה מעצבן לנסות להתמודד עם הבירוקרטיה של הצבא לפעמים..הרגשה שהכל מתנהל בלי סדר, בלי הגיון, באטימות כזו.. לצערנו אנחנו לא כל כך יכולים לעזור בבעיה המסויימת הזו..ואולי כדאי להתייעץ בפורום מתגייסים או בפורום סדירים.. בהצלחה..

RoyceGracie

New member
אין לך או לה אף אחד בתפקיד בכיר בצבא ?

אדם בתפקיד בכיר בצבא יכול לסדר מבחן פסיכוטכני חוזר. זה באמת מאד מאד מוזר שמי שלא לחץ אנטר ויש לו בגרות מלאה יהיה עם קב"א 45....! עלייך לנסות ליצור קשר עם דרגים גבוהים- סגני אלופים ומעלה שיסדרו לה מבחן חוזר. אבא שלי סגן אלוף סידר לאחותי מבחן חוזר- זה אפשרי- ולא מסובך מידי.

אוף זאת גם הבעיה שלי ../images/Emo3.gif

למרות שאין לי מושג מה הקב"א שלי אני מניחה שאם לא קיבלתי שום תפקיד במנילה חוץ משתי אופציות להיות מזכירה... יש לזה בטח קשר לקב"א שלי.... אולי שתנסה לדבר עם הלשכת גיוס באיזור שלה... לקב"ן אני לא בטוחה שיש טעם לפנות, מהסיבה הפשוטה שהוא מתעסק בבריאות הנפש, וניראה שאין לה בעיה עם זה. תנסה לברר שוב אולי טעית בקב"א?

למעלה