בעיה..

stolen sweet

New member
בעיה..

מאז שעלה העיצוב החדש בפייסבוק האתר פשוט לא זז לי..ממש ממש איטי..עד שהפרופיל שלי עולה לוקח שעה.. העמודים עולים ממש לאט.. לפעמים יש חלקים בעמוד שלא עולים..הקיצר ממש זוועה מה שהולך שם.. מה אני יכולה לעשות? כל אתר אחר עולה לי רגיל , מהיר וזה ורק הפייסבוק..שעותתת..יש משו שאפשר לעשות?

meital always

New member
../images/Emo15.gif תקלה באתר

כמה שאלות שיוכלו לעזור לנו לבדוק מה מקור הבעיה: 1. האם את גולשת בפייסבוק בגרסה העברית החדשה או בגרסה האנגלית? 2. באיזה סוג של דפדפן את משתמשת ובאיזו גרסה שלו? (למשל אקספלורר 7 , פיירפוקס 3 וכו') 3. האם הבעיה חוזרת גם כשאת מנסה להיכנס לחשבון ממחשב אחר? (אם לא ניסית- מאד מומלץ לנסות את זה) 4. האם ביצעת במחשב שינוי מסוים שקשור לפייסבוק מאותו זמן שהבעיה התחילה, למעט המעבר לגרסה החדשה?

stolen sweet

New member
אממ

1. האם את גולשת בפייסבוק בגרסה העברית החדשה או בגרסה האנגלית? גרסה אנגלית רגילה... 2. באיזה סוג של דפדפן את משתמשת ובאיזו גרסה שלו? (למשל אקספלורר 7 , פיירפוקס 3 וכו') - אממ..אקספלורר נראה לי..אין לי מושג בדברים האלו..אבל פיירפוקס זה לא , בטוח.. 3. האם הבעיה חוזרת גם כשאת מנסה להיכנס לחשבון ממחשב אחר? (אם לא ניסית- מאד מומלץ לנסות את זה) אממ..כן..עדיין איטי מאוד..והבנתי שאני לא היחידה.. 4. האם ביצעת במחשב שינוי מסוים שקשור לפייסבוק מאותו זמן שהבעיה התחילה, למעט המעבר לגרסה החדשה? לא ..הכל כרגיל..הכל כרגיל חוץ מזה.. תווודדדדה :)

meital always

New member
אוקיי...

שאלה נוספת- האם הבעיה מופיעה רק ביום-יומיים האחרונים או שזו תקופה ארוכה יותר? אם זה רק ביום-יומיים האחרונים, אני ממליצה לחכות למחר ולבדוק שוב. יתכן שמדובר בעבודות אחזקה באתר או בחלק מהחשבונות שלפעמים מאטות את הגלישה או אפילו בתקלה אצלהם. מבירור קצר שעשיתי עבורך הרגע, הבעיה לא מופיעה אצל מספר גולשים אחרים ששאלתי אותם. אם זה בעיה ארוכה יותר, בצעי Logout לפייסבוק, מחקי מהאקספלורר קבצים זמניים ועוגיות (cookies) , יודעת איך? צאי מהאקספלורר ואז כנסי שוב לאקספלורר ולפייסבוק ובדקי אם הבעיה נפתרה. כמו כן בדקי לי את סוג הדפדפן (איזו גרסה, 6 ? 7?) כדי לבדוק זאת כנסי למעלה אל Help ואז אל About בשורה האחרונה.

למעלה