בעיה

dandosh126

New member
בעיה

אני אמנם רק נערה אבל אני מבקשת שתנסו להתיחס לזה ברצינות... פתחתי בלוג ובתור נערה מתבגרת כל החיים הם בעיות ומריבות וצחוקים ואפעם לא חסר על מה לכתוב... בדיוק כשהחלטתי לפתוח בלוג משלי אינלי על מה לספר כבר כמה וכמה אנשים מכירים את הבלוג שלי ואינלי פוסט בשבילהם אני לא רוצה שהם יחשבו שזה בלוג משעמם ויעזבו אותו ... S: אם למישו יש רעיונות לפוסט חדש בשבילי ואני כבר יוסיףאת השורות התחתונות אני יודה לו... D: תודה מראש

liza26

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

קודם כל את יכולה לבדוק את הנושא החם ולכתוב עליו ולפרסם כאן בבלוגיה - את יכולה לכתוב על ספרים, על אוכל, חלומות, שירים , תוכניות טלויזיה מה שבא לך מה שחשוב - תכתבי מה שאת רוצה ולא מה את חושבת שאנשים אחרים רוצים לקרוא

אני לא מאמינה בלכתוב בכח

אם אין לך מה לומר, תחכי עד שזה יגיע לכתוב מתוך הכרח לא יעשה טוב לבלוג שלך (לדעתי) אבל תנסי לחשוב מה הניע אותך לפתוח בלוג, מה תכננת לכתוב בו, מה חשבת שיהיה הנושא המרכזי בו יעסוק הבלוג, האם את רוצה לספר על עצמך עוד אופציה זה לראות איזו תחרות רצה עכשיו בבלוגיה ולראות אם יש לך משהו לכתוב שמתאים לתחרות (יש את תחרות המורה ששינת את חיי - את יכולה לבדוק בבלוג הבית, לא זוכרת אם יש עוד משהו)

dandosh126

New member
חח תודה אבל...

חח תודה על העצות והכל אבל בקשר לתחרות שהזכרת אני רושמת את הבלוג בשבילי ובשביל הילדים מהשכבה וכל מי שעוד רוצה מוזמן לא בשביל כסף וכזה אבל תודה בכל מקרה

בתחרויות לא זוכים בכסף

והרעיון הוא שהם יתנו לך השראה לנושא כתיבה כדאי אולי שתסתובבי בבלוגיה. תראי על מה מדברים איתך כשאומרים נושא חם/ תחרות/ בלוג הבית וכו. את לא מצפה שנגיד לך מה לכתוב על השכבה שלך או נכתיב לך פוסט? ושוב - אם אין לך מה לומר לעולם, את לא חייבת לכתוב בלוג. בלוג מיועד למי שיש לו מה להגיד

Bezalel P

New member
אני מציע שתסתובבי קצת ב"שכונה"

תראי על מה אנשים אחרים כותבים, תקראי רשומות ותגובות. אולי הדברים האלה יתנו לך רעיונות. ואולי הם יזכירו לך דברים אצלך שרצית לכתוב עליהם.

למעלה