בעיה

sapir1303

New member
בעיה

שלום אני בת 17 אתמול הייתי בבדיקות של הצבא ואובחנתי שבעין ימין הראיה שלי היא -1.25- ובעין שמאל :-2.30- אני לא מרכיבה משקפיים ורציתי לדעת מזה אומר המספרים האלו

בעיה

זה אומר שאת סובלת מקוצר ראיה, שהוא מצב די שכיח באוכלוסיה. המספר שלך הוא לא גבוה. עלייך לגשת לאופטומטריסט לצורך התאמת משקפיים שישפרו את ראייתך לרחוק. אם עוד טרם נבדקת על ידי רופא עיניים כדאי להיבדק לפני שאת פונה לאופטומטריסט.
בברכה,

מספרי משקפיים.

המספרים שציינת אינם גבוההים, אך עם זאת משקפיים יעזרו לך לראות מרחוק. הייתי מציע לך גם לבדוק את חדות הראייה בכל עין בנפרד ואת התפקוד הדו-עיני. (לא תמיד בודקים זאת בצבא).
רצוי להשתמש במשקפיים רק כשצריך. אם הסתדרת עד כה בלי משקפיים זה מאד טוב, משקפיים יכולים מאד לעזור לך לראות טלויזיה ולשבת רחוק יותר בכיתה. יתכן והמשקפיים גם ישמשו אותך ככלי למניעת עין עצלה היות ויכול להיות שעין שמאל נחלשת כי היא לא מתפקדת ללא עזרי ראייה כשעין ימין עושה את כל העבודה בשבילה.

בברכה,
אלי גל
גרין אופטיק - אופטיקה וקליניקה לשיפור הראייה

איסור פרסום בפורום

1.אנא ממך אופטומטריסט יקר,אל תשתמש בפורום זה לפרסום אישי.
2.הנך יכול להגיב ולאמר את דעתך בשמחה,אך מבלי לציין את שם האופטיקה שלך או שהנך אופטומטריסט.מותר לציין את שמך.
3.אינני מעוניין להעלות חילוקי דעות אישיים(בגלל השימוש שלך בפרסום),אך כל מה שכתבת לגבי עין עצלה וזה שעין ימין עושה את כל העבודה,נועד שוב לפרסם(בדרך של הפחדה)וגם אינני מסכים עם נכונות התוכן.

למעלה