בעיה!!!!

sk8 rules

New member
בעיה!!!!

ש לי בעיה יש לי שחקן טוב מאוד בקבוצה והוא רוצה חוזה חדש וכל פעם אני מציע לו את המקסימום בהכל אבל הוא אף פעם לא מסכים ועוד מעט יגמר לו החוזה הראשון והוא ילך..... מה לעשות?

ליטן א

New member
המממ...

יכול להיות כמה סיבות: 1. האם הוא UNH במצב הכללי שלו? כלומר, האם יש עוד סיבות לכך שהוא לא מרוצה, פרט לעובדה שהוא רוצה חוזה חדש? פשוט, יש שחקנים שלא רוצים לחתום על חוזה חדש, אם הם לא מרוצים כרגע מהמצב הקיים (בלי קשר לחוזה) - לדוגמא, אולי השחקן חושב שצריך להרחיב את הסגל הקיים, או אולי הוא לא אוהב איזה שחקן אחר בקבוצה 2. האם הוא בכלל רוצה חוזה חדש? אולי הוא לא רוצה להישאר? 3. אולי ההנהלה שלך לא מסכימה לדרישות שלו, והמקסימום שהם מאפשרים לך, נמוך מהסכום שהוא הציע לך? ואולי לאחרים יש עוד רעיונות..

dylan

New member
זאת בעיה לייעץ שלא יודעים בדיוק

מה הבעיה.. אני מניח שהבעיה היא שאין לך מספיק כסף (כי שתבת שהוא רוצה חוזה חדש) ואז אתב פשוט צריך... להשיג כסף
אמממממ.. אם אתה יכול תתן בבקשה יותר פרטים (אם זה באמת עניין של כסף אז עם איזו קבוצה אתה משחק ומה התקציב שלך.. ואם לא, אז כמו שליטן כתב תבדוק את המצב הנפשי/חברתי של השחקן..), ואם זה לא יעזור תמיד יש את ה´משיבון´ עם חני נחמיאס...

zidane4444

New member
תשנה לו את הסטאטוס להכי גבוה...

ואז אתה יכול לתת לו יותר כסף

sk8 rules

New member
אוקיי...

אז אני משחק במנצסטר יונייטד ומה שקרה זה שברטז אומר לי שהוא רוצה לעלות תחוזה שלו וכל פעם אני מציע לו את המקסימום בהכל כולל הבונוסים וכל פעם הוא לא מוכן לקבל תחוזה.... המצב הנפשי והחברתי שלו בסדר גמור

pj ladd

New member
חחחחחח

תומר אתה עדיין משחק?! הייתי בטוח שתפרוש אחרי יום......

למעלה