בעיה..
אני רוצה ללמוד כל כך הרבה דברים ולהיות כל כך הרבה דברים... זה מתסכל. אני רוצה ללמוד פסנתר - אהבת חיי (אני יודעת קצת.. אבל ממש בכלליות, למדתי לבד..) ואני רוצה להיות אשפית תופים (אני לומדת עכשיו..) ואם אני אצרף באמת את כל מה שאני רוצה ללמוד זה יהיה גם כינור וסקסופון ובטח אני שוכחת עוד כמה דברים..
אני רוצה ללמוד צרפתית ואיטלקית וגרמנית.. אני רוצה לנהל מועדון ג'אז (כבר אמרתי אתזה, אבל אני אזכיר שוב - יש לי תמונה מדוייקת של איך שאני רוצה שהוא ייראה, מה יהיה בו, אפילו חישבתי עלויות ומספר אנשי מקצוע ובאיזה גיל אני אעשה את זה..) אני רוצה להקים חברה לעיצוב וייצור פחים שתשווק את הפחים בכל העולם.. אני רוצה גם לשיר בהופעות.. אני רוצה לטייל באנגליה לשנה לפחות.. ודבר מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב - אני רוצה כסף. אני רוצה כסף כדי להשיג את כל מה שאני רוצה, ואת זה אני אוכל להשיג רק בעבודה שמכניסה הרבה כסף - מחשבים ותחומי המדעים, נושאים שבמקרה גם מעניינים אותי! איך אני אשלב את כל זה בחיים שלי?!?! הצילו.
אני רוצה ללמוד כל כך הרבה דברים ולהיות כל כך הרבה דברים... זה מתסכל. אני רוצה ללמוד פסנתר - אהבת חיי (אני יודעת קצת.. אבל ממש בכלליות, למדתי לבד..) ואני רוצה להיות אשפית תופים (אני לומדת עכשיו..) ואם אני אצרף באמת את כל מה שאני רוצה ללמוד זה יהיה גם כינור וסקסופון ובטח אני שוכחת עוד כמה דברים..