בעיה..

SmellyOne

New member
בעיה..

אני רוצה ללמוד כל כך הרבה דברים ולהיות כל כך הרבה דברים... זה מתסכל. אני רוצה ללמוד פסנתר - אהבת חיי (אני יודעת קצת.. אבל ממש בכלליות, למדתי לבד..) ואני רוצה להיות אשפית תופים (אני לומדת עכשיו..) ואם אני אצרף באמת את כל מה שאני רוצה ללמוד זה יהיה גם כינור וסקסופון ובטח אני שוכחת עוד כמה דברים..
אני רוצה ללמוד צרפתית ואיטלקית וגרמנית.. אני רוצה לנהל מועדון ג'אז (כבר אמרתי אתזה, אבל אני אזכיר שוב - יש לי תמונה מדוייקת של איך שאני רוצה שהוא ייראה, מה יהיה בו, אפילו חישבתי עלויות ומספר אנשי מקצוע ובאיזה גיל אני אעשה את זה..) אני רוצה להקים חברה לעיצוב וייצור פחים שתשווק את הפחים בכל העולם.. אני רוצה גם לשיר בהופעות.. אני רוצה לטייל באנגליה לשנה לפחות.. ודבר מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב - אני רוצה כסף. אני רוצה כסף כדי להשיג את כל מה שאני רוצה, ואת זה אני אוכל להשיג רק בעבודה שמכניסה הרבה כסף - מחשבים ותחומי המדעים, נושאים שבמקרה גם מעניינים אותי! איך אני אשלב את כל זה בחיים שלי?!?! הצילו.

Drorrrrrr

New member
המממ

השאיפה ללמוד עוד רק תוביל אצלך לטוב, כל עוד יש לך מוטיבציה ורצון ללמוד כל דבר שתרצי יכול לקרות. ללמוד לנגן על פסנתר או תופים או סקסופון או כינור, זה רק שיעורים לקחת, ואם את באמת אוהבת את זה יהיה לך כיף לעשות את זה. תתחילי עם פסנתר, כשתתקדמי מאוד קחי לך עוד כלי. אל תשכחי שאי אפשר לתפוס את כל העולם בבת אחת, תהרגי טורקי טורקי (או עיראקי עיראקי). צרפתית ניתן ללמוד בבית הספר, ואיטלקית וגרמנית אפשר לקחת קורסים באוניברסיטה. מועדון ג'אז, אם באמת יהיה לך את הזמן ואת הכסף ואת הכיף, גם זה אפשרי
לשיר בהופעות? מה הבעיה?
לטייל באנגליה? Here we go, המטוס מוכן. כסף- תדאגי לו בזמן הנכון, תחסכי אותו, ויהיה לך. בהצלחה

SmellyOne

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

אני מקווה באמת שאספיק את הכל... תודה על העידוד..

4667

New member
אני לא רוצה להיות רע או לאכזב...אבל

אני יותר סקפטי. אני אישית חושב שזה יותר מידי דברים. לא שזה רע, להיפך, אם תעשי הכל, מה טוב, אבל, אני חושב שבן אדם ממוצע, רוב האנשים, לא מסוגלים לעשות כל כך הרבה דברים ...
יש אנשים שמסוגלים לנגן על הרבה מאוד כלי נגינה, אבל הם מעטים.. בשביל לדעת על פסנתר, תופים, כינור, סקסופון טוב - צריך המון המון המון השקעה. פסנתר וכינור - כל אחד מהם לחוד זה הרבה השקעה, מניסיון.
ללמוד שפות זה קצת יותר קל לדעתי, אבל שוב, 3 שפות זה השקעה...
לשיר באיזה הופעות ?
מועדון ג'אז - אחלה רעיון, אבל צריך הרבה כסף, ומקום, והשקעה, ונגנים, ושפים, ופירסום, וכו'... הרבה תיכנון.
חברת פחים - רעיון מקורי... אני בספק אם זה מעשי.
לטייל באנגליה זה כבר לא בעיה, וגם הרבה יותר פרקטי. מה גם שתקחי אותי, כי אוהב את אנגליה.
ועבודה עם הרבה כסף... גם אני רוצה אחת כזאת. רק צריך ציונים טובים ולפעמים גם מזל. :-בהצלחה!

SmellyOne

New member
בדיוק...

בגלל זה אני מתוסכלת (מעכשיו..!!) לגבי המועדון ג'אז אני דווקא לא חוששת כי אני מתכננת את זה לגיל מאוחר.. ממש מאוחר.. על פסנתר אני לא אוותר אבל על כינור וסקסופון כנראה שכן לשיר בהופעות עם להקה.. חברת פחים, האמת, לא אכפת לי לא לנהל את זה בעצמי אבל אני חייבת לפרסם את הרעיון הזה..! זה התחיל מזה שרציתי לקנות פח לחדר ובכל חנות או שלא היה בכלל או שהיו שני פחים כאלה סתם.. לא מייחסים להם חשיבות. נו, באמת. אם אתה אוהב חתולים או ממש ממש שונא אותם, אני אשמח לקחת אותך לאנגליה
ותודה....

4667

New member
רק תגידי איך את מתכוונת לקרוא

למועדון, שנבוא אליו, תעשי כסף על חשבוננו. אני למדתי אורגן שנתיים ואני ממוצע בזה. לא שחכתי. למדתי פנסתר לפני שנתיים במשך שנה ולא כל כך היה לי כוח להתאמן אז הפסקתי, ועכשיו אני כמעט ולא מנגן, אז אני דיי שחכתי הכל. חבר שלי מנגן על כינור מדהים, הוא באמת מוכשר, הוא מנגן בחו"ל ואפילו הקליטו אותו פעם ל100.2 הרדיו הקלאסי הזה. אבל הוא מתאמן כל יום שעתיים שלוש, ויותר אפילו בסופי שבוע. בקיצורף התמדה. חברת פחים - האמת שזה רעיון ממש מקורי... לא מקדישים להם הרבה מחשבה... אם תהיהי(ככה כותבים?) מקורית אולי תצליחי... אני אוהב חתולים, יש לי חתולה שחורה... צירפתי תמונה..
יש לי גם קרובים באנגליה, אז לא צריך מלון. לפחות בלונדון.

SmellyOne

New member
התקבלת. ../images/Emo13.gif

תשאל את הקרובים מתי נוח להם, ואני באה.
למועדון אין עדיין שם.. למעשה יש לו הכל חוץ משם לדעתי. חשבתי על Jazz Mania אבל זה די סתמי לדעתי.. לא יודעת.. אני רוצה משהו שאני אגיד: "כן!!!, זה מה שאני רוצה." ובינתיים אין כזה.. אז יש לי עוד כמה עשרות שנים לחשוב עליו.
יומטוב.

4667

New member
../images/Emo6.gif אין לי כרגע

רעיונות מעניינים לשם... וכן, יש לך כמה שנים לחשוב, אז זה יהיה פסדר.

HaMsTeR

New member
זה טוב שיש לך הרבה ../images/Emo118.gif

שאיפות, כדי שאם אחת לא תצליח להתגשם- יהיו לך עוד, ולא תיהי עצובה בגלל שאת בחיים לא תוכלי להגשים את זה- את תוכלי ישר לגשת להגשים את כל השאר. אבל אם את באמת רוצה להגשים את הכל, ותיהי מאוד עצובה אם לא תצליחי, אז זה כבר לא כל כך טוב...

למעלה