בעיה

michal271

New member
בעיה

שלום לכולם אני בת 27 ולפני 3 חודשים איבדתי אצבע (שני גלילים באמה ביד ימין) בתאונה מטופשת. חוץ מהקשיים הפיסיים שנגרמו לי, יש גם בעיה אסתטית, עד התאונה היו לי כפות ידיים יפות ומטופחות. היום אני מתביישת לשים טבעות, ועל לכה בכלל אין מה לדבר. שאלתי היא האם יש כאן מישהי שעברה קטע דומה, ויכולה ליעץ לי. תודה מראש.

siv30

New member
מיכל, אני לא עוברת או עברתי קטע

כזה בחיים, לכן אני לא יכולה להיכנס בנעלייך ולהרגיש את מה שעובר עליך. אני רק יכולה להגיד לה, שקודם כל מנטלית את צריכה להשלים וללמוד לקבל את עצמך על הטוב והרע. כוונתי, מה זה משנה שני גלילים או לא, יש אנשים עם בעיות הרבה יותר קשות ואני לא רוצה להתחיל לנקוב כאן, כי זה יכול להרתיח אנשים וזה נושא מאוד רגיש. ברגע שאת מקבלת את עצמך, לא מתביישת, אוהבת את עצמך ואת גופך - את מקרינה את תחושת האושר והשלווה החוצה לסביבה. אנשים אוהבים להיות עם אנשים מאושרים ושלווים. לכל אחד מאיתנו יש מומים ואנחנו בשום מקרה לא מושלמים. אז אצלך קרתה התקלה. אז מה
אז תכי על חטא כל ימי חייך
תאהבי את עצמך, תפנקי את עצמך, הכל יסתדר מעצמו. אף אחד לא ישים לב לדברים שלי נראים שוליים. הרבה יותר חשוב לדעתי שאת אדם טוב, תורם לחברה, שאפשר לסמוך עליך וכן הלאה מאשר מום פיזי קטן כזה או אחר. קבלי
מכל ה
ואני מקווה שעזרתי קצת.

michal271

New member
לאבד אצבע

תודה על התגובה אני בכל זאת חושבת, שרק מי שעברה כזה קטע יכולה לייעץ

שש שבע

New member
אני הכרתי אישה קטנה

ונמרצת, עם ביטחון עצמי גדול, שהגיעה עם הבת שלה לתפור אצלי שמלה, ובאחת המדידות פתאום גיליתי שהיא חסרה 2 אצבעות, לא נראה לי שזה הפריע לה בחיים. חבל שאין לי יותר את מספר הטלפון שלה, אחרי שאני מקבלת חזרה את השמלה, אני מוחקת את המספרים ומפנה מקום לחדים.

למעלה