בעיה

GuardianAngel

New member
בעיה

בניתי אתר והעלתי אותו לרשת עכשיו אני רוצה לבדוק אותו אבל אני לא מצליח להגיע אליו כי הספק אומר שהוא לא קיים יש עצות?

GuardianAngel

New member
הוא קיים

הוא קיים כי יש לי דומיין וניגשתי אליו דרך הספק גם אבל אני לא מצליח להגיע אליו תתן לי בבקשה תשובה יותר עניינית אבל תודה בכל אופן.

IgalR

New member
שלח שאלה עיניינית . קצת מעבר ל

``האתר לא עובד`` לצערי ציניות לא עוברת טוב ע``י טקסט .

GuardianAngel

New member
תראה

תשמע אני לא רוצה לפתח לי אויבים יש לי מספיק בצ`אט אני לא יכול לתת לך יותר פרטים כי הידע שלי בבנית אתרים הוא מאוד מאוד נמוך וזה כל המידע שיכולתי לספק.

eyal@

New member
מעט פרטים = מעט תשובות

אני בטוח שאף אחד לא רוצה להיות אויב שלך וגם לא יגאל, אבל פשוט בגלל שאתה לא מרבה בפרטים כך קשה מאד להבין מה הבעייה. כמה אפשרויות למה האתר לא עובד: 1. הבנתי שיש לך דומיין: אולי לא הגדרת אותו ב-isoc.org.il במידה והדומיין .il 2. אולי יש מחיצה כמו html שאליה אתה צריך לשים את הקבצים. 3. תבדוק את אם אתה לא מתבלבל בין HTML לHTM 4. ייתכן ואתה מעלה אותו בעצם ל-public FTP , ולא לאן שאתה צריך. יותר תשובות אני לא בטוח שאוכל לתת לך...אם אתה משלם עבור האיחסון תמיד תוכל לדבר עם התמיכה שלהם.

IgalR

New member
אחי אל תקח ללב לא אוייבים ולא כלום

אבל אם אתה אומר יש לך דומיין לפחות תן את הכתובת אם אתה לא יודע להשתמש ב WHOIS נלמד אותך הדף לא עולה תן את שם הדף ניסית לעשות כמה פעולות פרט מה הם כשאתה אומר ``האתר לא עולה לי`` לשאלה כזו אי אפשר להתייחס ברצינות .

GuardianAngel

New member
פתרון

אנשים בזמן כתיבת ההודעה התחוור לי מה הייתה הבעיה מצטער על הבילבול.

למעלה