באבל,
אני אספר לך משהו מהניסיון שלי. הרבה פעמים כשהייתי בחברת אנשים אחרים (בלי קשר אם זה בנים או בנות) אני פתאום יותר מדי מודעת לעצמי, וכל דבר שאני עושה אני כבר בטוחה שזה פאדיחה, וכל שאר האנשים שהייתי איתם בטח חשבו שאני דפוקה וכל מיני דברים כאלה... אבל, ולקח לי כמה זמן להבין את זה, האמת היא שרובנו מרגישים ככה. גם גיליתי, לפחות על החברים שלי, שאף אחד לא בוחן אותי, ואף אחד לא מחכה לראות איפה אני מפשלת. הם מקבלים אותי כמו שאני, והאמת שבזמן האחרון חלק מהחברים שלי אמרו לי שהם נורא מעריכים את זה שאני נשארת אני ולא משתנה בשביל אף אחד. אז את רואה, רוב האנשים אוהבים את זה שאת עצמך. דווקא אלה שמסתכלים ובוחנים אחרים, אותם אנשים שיושבים ומרכלים כל היום על שאר העולם, הם אלה שלא בטוחים בעצמם, הם אלה שמנסים להוריד מהביטחון העצמי שלך כדי להעלות את הביטחון העצמי שלהם, ואני ממליצה לך לא להיות חברה של אנשים כאלה. מעבר לזה, אם יש לך ביטחון עצמי (וזה פשוט משהו שאת צריכה לתרגל עם עצמך, למצוא את השיטות שלך כדי לפתח לעצמך ביטחון עצמי), את מקרינה את היבטחון העצמי שלך על אנשים אחרים, ואז גם הם מקבלים ביטחון עצמי ממך, וגם הם מעריכים אותך יותר כי את האדם שאת, ורוצים לבלות יותר זמן איתך.