בעיה

בעיה

שלום,אני בן 13 והייתי מאוד רוצה שתעזרו לי... כרגע יש לי חבר אחד והוא מאוד מציק ומרביץ קצת ומעצבן אבל אם אני אעזוב אותואני מכיר מספיק אנשים בכיתה ובשכבה שיצטרפו עליו ויצחקו עלי... מצבי-גרוע... כל הכיתה והשכבה והכיתה צוחקת עליי וזה גורם לי לא להיות מרוכזבשיעורים ולקבל ציונים עלובים יחסית למה שאני יכול... יש גם איזה אערס שאם אם אני אגיד אותו הוא ירביץ לי ואני (מאוד) תקוע חברתית. מישהו יכול לייעץ לי או לעזור לי? תודה.

../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

אז יצחקו עליך? אז? מה כבר יקרה? במקום חברים שהם לא באמת חברים שלך, תמצא לך חברים אמיתיים. מאיפה הערס הזה ידע בכלל אם אתה "תגיד אותו"? על מה בכלל אתה רוצה "להגיד אותו"?
ניר

QuEeN oF mE

New member
נכון..../images/Emo45.gif

אולי במקום לסבול עם החבר הזה שמציק לך..תנסה למצוא חברים חדשים..חייבים להיות אנשים שתוכל להתידד איתם..

SHOGER HTE BABE

New member
../images/Emo31.gif אתן גורמות לזה להישמע...

כל כך קל, וזה פשוט לא נכון. תראו את המצב, הילד הזה רוצה ללמוד, ולא רוצה להסתבך עם אף אחד וכנראה שמקנאים בו על זה שהוא הצליח בלימודים ורוצים להרוס לו. אז לידיד היחיד, הוא לא חבר שלך אם הוא יורד עליך, זה ברור לך כבר נכון?, מציקים לך?, מפריעים לך בלימודים?, למה אתה מפחד לדבר עם המחנכת?, תגיד לה והוא יקבל עונש. תסביר לה את המצב שלך, וככה תוכל לחייך כשאתה הולך לבית ספר, וללמוד ולהצליח בלי הפרעות. תעשה מה שטוב בשבילך
, זה החיים שלך שיהרסו אם לא תעשה משהו בנדון כי אתה פוחד. אל תפחד מכלום.. מקווה שעזרתי

QuEeN oF mE

New member
אממ

קודם כל..מי שכתב את ההודעה מעליי זה בן..
ודבר שני.. נכון זה לא קל כמו שזה נשמע. אבל את בעצמך אמרת שהוא לא חבר שלו אם הוא יורד עליו נכון? זה אומר שהוא לא צריך להיות איתו..אז במקום להיות לבד כדאי לחפש חברים חדשים נכון? ובקשר ללכת למחנכת..מזה הוא מפחד..שהילדים ישנאו אותו אם הוא ילשין עליהם. למרות שזה יכול לפתור את הבעיה לבר עם המורה..

SHOGER HTE BABE

New member
אופס../images/Emo9.gif סליחה ../images/Emo13.gif

ישנאו ישנאו זה יעבור להם את לא חושבת?, בכל זאת הוא זה שסובל עכשיו, והם לומדים להם כמו שהם אמורים לעשות, ויש להם מקור להוריד עליו את העצבים ולצחוק, ולהרגיש שייכים... שיקלטו שהוא, זה לא מה שהם חושבים...

QuEeN oF mE

New member
האמת..

יש בזה משהו.. צריך איכשהו להבהיר להם מה הם עושים. ואני חושבת שאם הוא יגש למורה ויגיד שהוא לא רוצה שידעו שהוא דיבר איתה אז היא תדע לשמור את זה ככה.

KarlMarx

New member
למצוא חברים אמיתייפ?

להגיד אותו?על זה שהוא מציק לי! איך הוא יידע?כי המחנכת תדבר אתו.

cai

New member
בעיה בעייתית...

אכן בעיה... לא הספקתי לקרוא את כל התגובות עדיין, אבל אני רוצה להבין- למה צוחקים עליך? דבר שני, אתה לא חייב להיות עם ה"מקובלים" כדי שיהיו לך חברים, גם יכולים להיות אחלה חברים בין ה"לא מקובלים", ותאמין לי- הם לא פחות טובים. הם לא יצחקו עליך, פשוט מהסיבה שהם יודעים בידיוק מה זה. אני חושבת שאתה לא צריך לנסות להתקבל לחברה שלא מעריכה אותך. קשה לי להאמין שכל השכבה צוחקת עליך... אולי אתה צריך לנסות לבחור טוב יותר את החברים שלך. אני אשמח אם תגיב על התגובות שקיבלת, כדי שנוכל להמשיך ולייעץ. תהיה חזק. קאי.

ת ו מ ו ש

New member
שירדו עליך

שים זין על כולם ותראה להם שהם יכולים לקלל עד מחר ותראה שהם כבר יפסיקו הם מקללים כי הם רואים שאתה מתעצבן מזה ונעלב מזה, והם שואבים מזה את הכח תפסיק להעלב, אז הם אמרו לך בן זונה, אמא שלך באמת זונה? לא, אז מה אתה בכלל שם לב?... אמרו לך שאחותך כלבה, אחותך באמת כלבה? לא, אז מה לעזאזל אכפת לך? נתתי את הדוגמאות הכי קיצוניות.... אל תקח ממש רציני צוחקים על המראה שלך? סבבה להם... הם ממש לא נראים יותר טוב אז ב2 מילים...... שם זין... תתעלם... תראה איך הם יפסיקו אל תתעצבן ואל תחזיר קללות וחס וחלילה במקרה הרע מכות אתה תראה שזה ישתלם סמוך עלי :) הייתי שם. ולצערי ספגתי את המכות כמו אידיוט בגלל זה אני בפורום הזה אני לא רוצה לראות אנשים עוברים את מה שאני עברתי.

super one

New member
אני חושב שאני מכיר את התופעה הזו

מה שקרה זה שאתה אדם אחלה נהדר אבל שמו אותך בכיתה שכולם בה ערסים מתלהבים מעשנים שלא יודעים לכתוב או לספור שנותנים מכות אחד לשני. בעיה קשה, אולי תעבור כיתה?

אלו ממש לא הדוגמאות הרציניות

הוא דיבר על ירידות,לא על קללות.ואני רוצה לראות מישהו לוקח את העצה 'שים עליהם זין' ומיישם אותה בחיים שלו.

מה דעתך להתרחק?

אני לא ממש בטוחה איך זה הולך אצל הבנים,אבל אצלנו כל עוד לא הודעת לחברה שאת מנתקת איתה את הקשר הקשר עדיין קיים.תתרחק ממנו,אל תפסיק להסתובב איתו-פשוט תשתדל לעשות את זה כמה שפחות.לא תהיה לו שום דרך לטעון שאתה פונה נגדו.

אני חושבת שדווקא האומץ להתנתק

ממנו יכול להביא אותך למקום הרבה יותר טוב של בטחון שאתה עצמך ולא שפוט של מישהו. ובכלל אמרת שהוא ילד מעצבן , אז אם הוא כזה בטח יש מלא שלא אוהבים אותו? אם זה ככה אז דע, שדווקא כל עוד אתה מסתובב איתו מחשיבים אותכם ביחד ואז אם הוא מעצבן - גם אתה מעצבן (עבורם), וכך יש לך פחות אפשרות לשנות את מעגל החברים שלך בכל מקרה , חמוד, נשמעת לי בהחלט במצב לא טוב של חוסר בטחון ואפילו מאויים בוא תגיד שלוש ארבע וכבר היום תרים טלפון למחנכת אתה יכול אפילו להגיד לה שאתה רוצה להפגש איתה בלי שהילדים האחרים יודעים אולי יהיה לה איזה רעיון יצירתי אל תתבייש לבקש עזרה - יש אנשים שמקבלים משכורת כדי לעזור בדיוק לך!!!!!

הרבה אנשים הם מעצבנים

זה לא מפריע להם להיות מאוד אהודים.רק אתמול הייתה לי שיחה די רצינית עם מישהי על ידיד מאוד גזען שלה,היא טענה שרק צריך להכיר אותו ושלמרות שהוא אוהב לרדת על אנשים הוא בעצם מאוד מצחיק,ואני טענתי שהוא מצחיק רק אם אתה לא הומו\מזרחי\ערבי\אישה\תושב עיירות פיתוח.וזה רק כדי להדגים שהתפיסה שלנו כלפי אנשים יכולה לשנות הכל.

זה באמת מצב לא טוב אבל...

תנסה להשאר בחברת הילד שלא ממש כיף לך איתו ובנתיים תנסה להתחבר עם עוד ילדים נחמדים וכשתרגיש שיש לך עוד חברים חוץ ממנו (חברים שכן כיף לך איתם) תעזוב אותו ואתה תראה שהם ישארו חברים שלך

למעלה