בעיה

shirites

New member
בעיה

יש לי חבר ילדות שגדול ממני בשנתיים- אבל בכל זאת אנחנו מאוד קרובים. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתקרב יותר ויותר לחברה משותפת שלנו והוא אפילו אמר לי שהוא מפתח אליה רגשות- אני יודעת שהיא רק תגפע בו. איך אני גורמת לו להתרחק ממנה בלי להרוס ת´ידידות שלנו או לגרום לו לחשוב שאני מקנאה? (כי אני ממש לא).

MetalBoy

New member
אין דרך

אם את חברה טובה את לא צריכה להראות לו את זה כי אם יש לו רגשות כלפיה אז הוא יהיה עוור וחרש למה שתגידי .. ויצא מזה רק ריב מעצבן ככה שעדיף שתעזבי את העניין במנוחה מטאל

את דווקא כן מקנאה!

ומסיבות הגיונית ונורמליות. זה טיבעי. את מ]חדת שהיא תיקח את כל התשומת לך שהוא נותן לך. וכן יכול להיות שהיא תפגע בו. אבל אל תתערבי! ואני מדגישה אל! גלית

עזבי!!!

אם הוא מפתח אלייה רגשות ואומר לך את זה, אז למרות שאת מקנאה תנסי לעזור לו, תראי לו שאת חברה טובה ואוהבת אותו בתור הידיד הכי טוב שלך. ואל תנסי להרוס לו כי בסוף את תצאי הרעה מכל הסיפור ושנייהם יעזבו אותך וילכו ביחד, והם יגידו עלייך שאת סתם מנסה לסכסך וכל זה. אני מציעה שלא תיתערבי, ואם לך יש רגשות כלפיו אני מציעה שתגידי לו את זה ומהר, ואם הוא חבר טוב אז הוא יתחשב בך ויבין, או שאם את רק מחבבת אותו ידיד אז תעזרי לו, זה מה שאני הייתי עושה. רעות.

למעלה