בעיה..

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
בעיה..

הבואה שלי אצלי מיום שלישי בשבוע שעבר,היא אכלה ביום שבת שעבר 3 עכברים ויום שישי אצלי היא אכלה 3 עכברים בינוניים.בקיצור היא לא חירבנה אצלי (מצטער על המילה) מאז למרות שהיא נראת מצויין,אוכלת ומעכלת כשורה.היום עשיתי לה אמבטיה בתקווה שזה יעזור.. אבל נדה.כלום. אני מקווה שתוך 48 שעות היא תסיים את העיכול לגמרי.אבל מה אתם אומרים??? וחוץ מזה הקינג נכנס לנשל אז גם לו עשיתי אמבטיה.

o r i 6 6 6

New member
אל תדאג

אם היא אכלה ביום שישי אין לך מה לדאוג עברו בסה"כ 3 ימים....קרה אצלי שכשנתתי לנחשה עכבר גדול במיוחד לקח לה גם 4 ימים עד לחירבון הראשון פושט האכלתי אותה אחרי 10 ימים במקום אחרי שבוע מיום ההאכלה. תן לה זמן אתה לא צריך להתעסק עם אמבטיות ודברים כאלה

gaichuk

New member
שאלו יהיו הצרות שלך...

יש כאלה שיש להם פחות מזל (או שכל...) תאילנדי שהוכש ע"י ממבה 'הזדכה על הציוד'... כאן

naja

New member
באמת שאלה יהיו הצרות שלו......

....אבל לדעתי, הצרות שלו יהיו הרבה יותר גדולות. להאכיל נחש בואה צעיר 6 עכברים בתוך שבוע, זה מתכון בטוח לגרום לנחש לפלוט וכאן הצרות רק מתחילות. בקשר להפרשות שלו-הוא לא אמור להפריש כ"כ מהר ואין לך שום סיבה לדאוג. האמבטיה הזו זו רק עוד דרך לגרום לנחש לפלוט. בשביל מה הוא צריך את זה? למה לקחת נחש שאמור להיות בריא ובכוח להכניס אותו לסטרס? ובקשר לתילאנדי-אני בספק אם הוא הוכש ע"י ממבה כמו שבחלק מהכתבות טוענים. סביר יותר להניח שמדובר בקוברה מסוג כלשהו.

obb

New member
חברים הכל בסדר..

היא חרבנה,וגם השתינה.אני חושב שזה בגלל האמבטיה,והלחות הגבוהה שעשיתי בטרריום.. ובקשר להאכלה.היא אוכלת פעם בשבוע.נתתי לה יום שישי כי אני צריך להסדיר את הימים ולא נוח לי יום שבת.ככה שהכל בסדר. הנחש ממש לא בסטרס ואני אומר שוב שלדעתי האמבטיה היא שגרמה לנחש לחרבן. תודה רבה לכל מישעזר. אסף.

למעלה