בעיה

בעיה

יש לי שאלה, אינני יודעת אם היא קשורה לפורום הזה. אבל, היא מאוד מציקה לי. יש לי חבר, אנחנו יוצאים כבר חודשיים (שבוע הבא יהיה חודשיים שאנחנו ביחד). ההורים שלי סקרו אותו היטב, והם באו אליי בטענה שיהיה לי קשה להביא איתו ילדים, משום שלא גדל לו זקן על עצמות הלחיים אלא שערות בודדות. הוא גם נראה כילד, למרות גילו 23 וחצי. הוא נראה בן 17-18. הם טוענים שאם ארצה להתחתן איתו בעתיד, עליי לבדוק את הבעיה הזאת יחד איתו. מהי דעתכם? האם באמת עצם העובדה שלא גדל לו זקן, מעידה על חוסר בהורמונים?

lulyK

New member
לדעתי הלא מוסמכת - שטות גמורה

בעלי, למרות גילו (מבוגר ביותר מעשור מחברך), מתגלח בקושי פעם בשבוע, ומעולם לא צמח לו (לשמחתי) שיער על עצמות הלחיים. זה רק אומר שהוא לא שעיר במיוחד. יש אנשים כאלה על הכדור והם גם מתרבים. מזל טוב על החודשיים, תעשו חיים

תודה נשמה../images/Emo24.gif

ותודה על התשובה.

כן הורים פולנים...במיוחד אמא פולניה

מכה לפעמים
בעלי התחיל להתגלח בגיל 22-21 (עכשיו שאלתי אותו) ויש לנו 2 ילדים (אחד מאומץ אבל בכל זאת הייתי בהריון כמה פעמים).

ההבדל ביניהם חצי שנה (רציני!)

הבן שלי בן 5 והבת 4 וחצי. הבן מאומץ. במקביל להתחלת תהליכי האימוץ (בחו"ל) נקלטתי להריון עם הבת וככה יצא ששניהם נולדו מאד צמודים, כי הילד אומץ שהיה בן 4 חודשים בלבד. הבת נולדה כשהוא היה בן 5 חודשים פלוס (היא נולדה לפני הזמן, חודש שביעי). סיפור ארוך...

זה בסדר

גם אני נולדתי לפני הזמן. יומיים בחודש שמיני. אגב, אומרים שאם מביאים ילד לבית, מתעורר אצל אמא רגש אימהי חזק שהיא יכולה להביא ילדים ביתר קלות.

למעלה