בעיה

mcGooo

New member
בעיה

אממ אז ככה- לאח שלי יש חבר והם בני 15, ונדלקתי על החבר שלו... וההורים שלי חברים של ההורים של חבר שלו אני רק בת 12... והם בני 15 אז יש שתי בעיות- 1. אני יותר קטנה ממנו אני בכיתה ז' והוא בט' (אני והוא באותו בית ספר ואני רואה אותו הרבה...) 2. אני לא יודעת איך להתחיל איתו... הוא מאוד מקובל בשכבה שלו יש לו מלא חברים ואני פוחדת שעם אני יציע לו הוא יצחק עלי... תציעו לי מה לעשות.. נ.ב היום אני וכל המשפחה שלי הולכים לאכול ביחד עם כל המשפחה שלהם.. כולל הוא..

mcGooo

New member
ועוד משהו ששחכתי להזכיר-

יש לי את האייסיקיו שלו ואני מדברת איתו גם באייסיקיו דיי הרבה..

SANGUSUGA

New member
בטח שהוא יצחק עלייך!

גם את אחות של חבר שלו, וגם הפרש הגיל ביניכם די גדול (בהתחשב בגיל שלכם). אז יבואו אנשים שיזיינו את השכל ויגידו שלאהבה אין גיל ושטויות כאלה, אבל ת'כלס - אני לא אתפלא אם הוא יגיד לך לא. למה? כי את צעירה. וכי את אחות של חבר שלו. לעומת זאת, אם הוא יגיד לך כן, זה הופך אותו לבנאדם הכי מנייאק ששמעתי עליו, ואז את צריכה לחשוב אם את רוצה חבר שהוא סוג כזה של בנאדם...

mcGooo

New member
עכשיו הוא אצלי...

לא אמרתי לו כלום אבל הוא אמר לי שיש לי שיער יפה...

מיטללל

New member
איזו חמודה את ../images/Emo140.gif

הלוואי שיכולתי להגיד לך שיש לזה סיכוי.. וגיל זה רק מספר.. ואם את כל כך מתלהבת אז את צריכה להעיז ולנסות... הלוואי שיכולתי לחזק אותך ולכתוב מה שאת רוצה לקרוא
אבל 12 ו 15... העובדה שהוא חבר של אח שלך.. זה שהמשפחות שלכם חברים.. רוב הסיכויים הם שהוא פשוט אוהב אותך כאחות.. או מחבב אותך באופן כללי... קטע כזה לא יכול פשוט להצליח... אם זה בגלל ההבדלים בהתפתחות שיש ביניכם (לא בקטע מזלזל, אבל 12 ו 15, כיתה ו' וכיתה ט'
) אם זה בגלל התגובות שהייתם מקבלים מאנשים בבית ספר, מהחברים שלכם.. מאח שלך..
תחשבי. לאיפה הייתם יוצאים ? מה הייתם עושים? מה זה בשבילך להיות עם חבר? במה זה מתבטא ? ..... שאני הייתי בכיתה ה' טסתי לחו"ל עם אמא שלי וחברה שלה והבן של החברה (שהיה בכיתה ח') ו"התאהבתי" בו קשות
גם היינו קרובים, גם דיברנו, גם היו לנו דברים שחשבתי כמשותפים... ובחו"ל כל הזמן ניסיתי להראות כבוגרת\להתנהג כבוגרת\להרשים אותו.. אבל אז הבנתי שחוץ מהרגש שאני מרגישה אליו.. (שאחרי כמה שנים אני יכולה להגיד לך שבחוזקה או במהות שלו לא מזכיר "אהבה" אמיתית).. להיות ב"יחד" לא נוכל
ועם הזמן זה עבר לי... לא יודעת למה סיפרתי לך את זה. אולי כדאי שתדעי שאני לא מזלזלת במה שאת מרגישה. ואולי כדי שתדעי שזה באמת עובר.. פתחי את העיניים שלך.. תני לעצמך להתקרב לבנים שבגילך.. זה הכי כיף שיש:)

cold fire1

New member
עדיין... באמת שצר לי להגיד לך את זה

אבל זה עניין עקרוני.. ילד בכיתה ט' לא יצא\יסתכל לכיוון של ילדה מכיתה ז'.. ההבדלים הם גדולים מידי... גם ההבדלים המנטלים, וגם זה יחשב מצידו כהשפלה.. עצה.. פשוט תמשיכי הלאה... תמצאי מישו בגיל שלך.. אולי כשתיהי בט' והיא יהיה בי'ב יכול להיות משו כי בגילאים האלה ההפרשים כבר פחות משנים..

Cobe1982

New member
סתם, לא קשור..

אבל אם היא ב-ז` והוא ב-ט`, אז לא יהיה מצב שהוא בי"ב והיא ב-ט`... סתם... בלי קשר...

Cobe1982

New member
טוב תראי...

כמו שאמרת- זאת הידלקות, אולי כי הוא בן 15, אולי כי הוא מקובל, אולי כי הוא חבר של אחיך הגדול... אבל הנקודה היא שכרגע, הפרש הגילאים הוא זניח, כי גיל זה רק מספר. לעומת זאת, השלבים ההתפתחותיים שלכם כל כך רחוקים זה מזה, שאני פשוט רואה את זה נגמר רע.. קחי לך שנתיים- שלוש, תראי אם את ממשיכה להימשך אליו, אז זה גם יהיה מקובל ונורמלי שתצאו.. יש לך זמן, את יכולה לחכות, כל החיים עוד לפנייך (נכון שזה נשמע נורא קיטשי? ואני כולי ילד בן 22 ושייבה.. אני מדבר כמו איזה זקן...). כי ת`אמת, כרגע אין לכם מה להציע אחד לשני.. את מחפשת מישהו שיגרום לך להרגיש גדולה? שילחץ עלייך לעשות דברים שבנות 15 עושות? אז קבלי מבזק חדשות קצרצר- הן עושות מה שהן עושות כדי לרצות בני 18 ולהרגיש גדולות.. ונראה לך שבן 15 מקובל ירצה לצאת איתך? ולא שיש לי משהו נגדך, אבל תסתכלי על בנות 15.. אני בן 22 והן נראות לי חיצונית כמו נשים בוגרות... זה קרב אבוד מבחינתך- ההתפתחות הפיזית.

Cobe1982

New member
המשך...

אם לי הן נראות בסדר גמור, איך הן נראות לו? עוד משהו- אחיך.. איך הוא יגיב? אף אחד מכם עדיין לא בוגר מספיק בשביל משוואה כזו, כשתהיו גדולים יותר, כל העניין עם אח, אחות, חבר וכאלה ייעלם.. אבל בינתיים? אין סיכוי שאחיך לא יעשה לכם את המוות... ואני לא נוגע פה בסטטוס חברתי, או איך את נראית... אבל אל תעשי את זה עכשיו, זה סתם יירשם לך בהיסטוריה שלך כשברון הלב הראשון שלך.. וזה במקרה שהוא יסרב בנימוס.. אם הוא בעצם אידיוט והוא יצחק עלייך ויספר לאחיך? אם הוא ילחץ עלייך להתנשק, להתפשט, לשכב...? זה דברים שיכולים להרוס לך את החיים להרבה זמן... ותרי, חמודה, יש לך עוד זמן להתאהב באמת במישהו שיתאים לך.. בינתיים, תישארו ידידים, זה נשמע כאילו אתם מסתדרים טוב..

למעלה