בעיה

בעיה

כבר הרבה זמן אמא שלי מצוטטת בצ'טים ובזמן האחרון זה כבר עבר כל גבור בכל דקה פנויה שיש לה היא נכנסת לצ'ט היא לא עושה כלום בבית ולא מתייחסת לאף אחד בבית אני כבר די הרבה זמן כבר לא ממש בקשר איתה בגלל העיניין הזה בזמן האחרון חשדתי שהיא התחילה לדבר איתם גם בפאלפון בדקתצי וזה נכון!!! היא מדברת איתם גם מעבר לצ'ט אבא שלי מאמין לה בעינייים עצומות אני עדיין לא אמרתי לו אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות בבבקשההה תעזרווו לייי

לב אם

New member
הפתרון של הבת שלי

בדרך כלל כשאני במחשב, לא יעבור זמן רב עד שבתי הקטנה והחמודה תבוא, תתיישב עלי ותחטוף את המקלדת רק כדי לכתוב משהו למישהו חצי דקה ... לא שזה עובר בשתיקה, וגם לא שזה בא מתוך רצון להיות במגע אתי - הבעיה היא הצורך במגע עם המחשב למען האמת - אבל אני יכולה להעיד שזה מאד אפקטיבי.

עינת

New member
מה לעשות?

שוחחי איתה, ספרי לה על מצוקתך, על הקושי שלך . יחד עם זאת זכרי כי מה שקורה בין הוריך הוא בינהם ואת אינך יודעת מה מוסכם בינהם ומה לא...

......

ניסיתי לחסום לא ת'צ'ט זה לא עזר ועכשיו זה בכלל לא יעזור כי היא תתקשר אליו בטלפון... אני ינסה לדבר איתה אבל אני כמעט בטוחה שזה לא יעזור כבר אמרתי לה את זה לא פעם אחת והיא בכלל לא התייחסה

עינת

New member
סליחה???

לחסום לה את הצ'אט??? מי קנה את המחשב? את? מי מממן את האינטרנט? את? את האמא או היא???????? יש לך בעיה ?שוחחי איתה אבל אלו הם חייה !!!

oRockGirLr

New member
שיחות לא יעזרו . ../images/Emo105.gif

מוכר לי המצב הזה. אמא של חברה, נכנסה לכל העניין הזה של הצ'אטים .. בסוף היא עזבה את הבית. אבל זה לא מעודד, נכון? אז לא אמשיך לספר :)

......

סבתא של קנתה את המחשב חצי שנה אני מימנתי את האינטרנט היא הוציאה לי את האינטרנט לחודש ואיבדתי קשרים עם חברים שלי נכון עכשיו יהא מממנת אותו אבל זה לא נותן לה זכות לכלום היא כל היום צועקת וצורחת בביתומאשימה את כולם ובכלל לא רואה את מה שהיא עושה היא כל היוום בצ'ט!!! לפני העבודה אחרי עבודה בין לביןן תמידד היא לא מתיחסת לאף אחד היא בוכה על זה שהיא במינוס אחרי שהיא מדברת שעות בפאלפון עם המאהב שלה איך אני אמרוה להתיחס אליה??? כמו אמא?? לא!! היא גם אף פעם לא הייתה כזאת

ר ו ת 2

New member
גיברת צעירה

מפריע לך שאימך מצ'וטטת ויושבת מול המחשב מהסיבות הבאות . 1. המחשב לוקח את תשומת הלב ממך, 2.את מספיק בוגרת להבין שדרך האינטרניט אפשר להכיר חברים חדשים..וגם למצא רומן.. 3 את מתבלבלת (כי את בוגרת)בתפקוד שלך בבית... את הילדה האחראית לא האמא האחראית !!! 4. מה שגרם לך להתנהג בחוצפה ולמחוק לה איזה קובץץזה שני דברים כעס(ראי סעיף 1 ו..2) וחשש שנובע לא פחות גם מהיחשפותך שלך לאינטרנייט.. חשש שאמא ואבא יתגרשו או יריבו או שאמא בוגדת באבא... ילדונת ..בעצם לא ילדונת..אישה קטנה.. אני מבינה את הכעס ,אני מבינה את החשש .... והדרך שלך לנהוג היא רק על ידי שיתוף בשיחה ולא שיחה על רגל אחת בו את מטיחה דברייך בכעס או בבכי ... בקשי מאמא לשבת ולדבר עימה וםפרי לה מה -מפחיד אותך(שאהיא ואבא יפרדו שחלילה אולי בגלל הצטים יהיה לה איזה רומן ) מה מכעיס אותך מה חסר לך(שחל בה שינוי מאז שגילתה את עולם האינטרנייט..ושהיא חסרה לךאת והבית מרגישים בחוסר תשומת הלב שלה... ------------------------------------------------- התגובה שלך ... הראשונית היתה לנסות ולחנך את אימא ..ואין לך זכות לעשות זאת ....אך יש לך את הזכות להביע את חששך כעסך ופחדייך היי פתוחה עימה כפי שהיית בפורום..

faith2

New member
אני לא חושבת שהסיבה היא...

שהמחשב לוקח את תשומת הלב ממנה. הפחד הוא שהאמא תתחיל לנהל רומן........

מוכר..

אבא שלי היה ככה אני חושבת שאת צריכה להגיד לה שמפריע לך שהיא כל הזמן במחשב ולא מתייחסת אליכם. אם את חוששת שהיא מדברת עם גברים או מנהלת רומנים. אמך אשה מבוגרת ואלה הבעיות שלה ושל אבא שלך. לא שלך.

ועוד דבר

הורי עמדו להתגרש פעם ובסוף הם חזרו. כמובן ששמחתי אבל אם הם היו מתגרשים גם היתי שמחה. למה? כי אם הם מחפשים רומנים כנראה שלא טוב להם ביחד ומי אני שאחזיק שני אנשים שלא טוב להם ביחד תחת קורת גג אחת רק כי לי זה לא מתאים? ושנית, הם מתגרשים אחד מהשני לא ממני. הם לא מפסיקים להיות ההורים שלי אלא בני הזוג אחד של השני. זאת דעתי.

למעלה