בעיה

t w i x i t

New member
בעיה

חדר השינה שלי ממש מכוער. אני רוצה לעצב אותו מחדש ולא יודעת מאיפה להתחיל ?

ההתחלה הכי קשה....

אני מצעיה שתנסי להחליט מה סגנון שאת רוצה, צבעים וכו'. העצה שלי היא להתחיל בלגלוש הרבה באינטרנט. יש הרבה מאוד אתרים של תוכניות טלויזיה שעוסקות בעיצוב ואתרים של חנויות רהיטים שאפשר לקבל מהם הרבה רעיונות וזה עוזר לך להחליט מה את אוהבת. יש כאן גם את סוגיית התקציב... האם את מוכנה להשקיע בריהוט ואביזרים חדשים, או פשוט לשדרג את החדר שלך בשיטת "עשה זאת בעצמך"?

t w i x i t

New member
תשובה ../images/Emo40.gif

רוב הרהיטים שלי הם חדשים יחסיצ ונקנו בשנים האחרונות. הבעיה היא שלא קניתי את כל הרהיטים במרוכז. את המיטה קנו לי השנה למשל ואת הארון לפני 4 שנים. והטעם שלי השתנה לגמרי בין השנים הללו. החדר שלי בינוני בגודלו (אני אנסה להעלות תמונות). זו התכולה של החדר שלי: מיטה וחצי אדומה עם מסגרת בצבע אגוז. ארון גדול מאוד 5 דלתות בצבע לבן (הדלת האמצעית היא מראה), ומהצדדים שלו הוא כחול. כוורת בצבע דובדבן. שולחן כתיבה גדול בצבע בוק והרגליים שלו בצבע שחור. בקיצור שילוב צבעים מטורף, אה כן והקיר שלי בצבע צהוב בננה. יש לי פרקט בצבע בוק. ושאר הפריטים כמו הוילונות, הפח וכו' הם בצבע כחול (כי פעם נורא רציתי חדר כחול. הארון הוא השריד הכי בולט לכך
) עכשיו אתם מבינים למה אני לא ממש יודעת מאיפה להתחיל ?... אגב אני מאוד אוהבת עבודות של "עשה זאת בעצמך", אני מאוד טובה בזה ובד"כ זה יוצא לי ממש טוב, הבעיה היא שאני לא מצליחה להעלות רעיונות בגלל המגוון הרבה שיש לי בחדר. אני פשוט לא יודעת על איזה סגנון ללכת. ועוד דבר, חוץ מהאתר של הBBC אני לא מכירה עוד אתרי עיצוב. אני אשמח אם תתנו לי שמות של אתרים נוספים.

lank

New member
../images/Emo68.gifבוקר טוב

בכדי ליצור חדר חלומות - ישנם מספר שלבים: 1. את חייבת להחליט מה הסגנון שאת אוהבת , רעיון מקשר או גוונים מסויימים שאת רוצה להכניס לחדר. כגון : חדר נסיכותי , חדר בסגנון היי-טק , סגנון יפני ועוד ) 2. לאסוף תמונות ומידע על אותו סגנון שאת אוהבת - לבדוק צבעים שיתאימו, חומרים ועוד. 3. לנסות ולראות איך את הופכת את החדר הקיים לחדר שאת רואה בדימיונך לפי התמונות והמידע שאספת. 4. שלב הביצוע. אז כמובן , מתחילים בשלב הראשון - את צריכה לבחור לך סגנון מועדף. היות ואין לך סגנון שמקשר או מאחד את הפריטים הקיימים בחדר, הרי שאת לא מוגבל ויכולה לבחור כמעט כל סגנון. ברגע שתחליטי על סגנון ותאספי תמונות - נשמח לעזור ולהנחות אותך שלב שלב את שיטת העבודה . דרך אגב , בת כמה את ??? צריך להתאים את הסגנון גם לפי גיל - לא כן? שיהיה לך בהצלחה.

טשאג

New member
BBC

לדעתי אתר מבחיל הוא בסגנון אנגלי לא נראה לי שמתאים לאוירה הים תיכונית שלנו כנסי או עייני במגזינים לעיצוב ישראלים אולי תגיעי משם לישועה או כנסי לGQ וכל השיט הזה, תסתכלי על פרסומות של בשמים או בגדים- דווקא שם יש דברים מדליקים וצעירים בטעם טוב

למעלה