בעיה

^שרון^

New member
בעיה

שלום לכולם! יש לי בעיה ואשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי ידיד טוב שאני אוהבת אותו. הבעיה היא שאין לי את האומץ לספר לו. אני לא יודעת למה בדיוק. יכול להיות שאני פוחדת מהתגובה שלו, ויכול להיות שאני חושבת שאני ארגיש נבוכה לספר לו. איך אני צריכה לספר לו? פנים מול פנים? בטלפון? לרמוז לו? אני לא רוצה שהוא יבהל או משהו כזה. אשמח אם תעזרו לי.

יש לך מספר אפשרויות

זה באמת תלוי בסוג הקשר שיש בינכים ובסוג היחסים... את אומרת שאתם ידידים טובים, אז אם את מספיק קרובה אליו את פשוט יכולה להגיד לו.... או שכמו שצינת את יכולה לרמוז לו על זה שאת מעונינת בו את יודעת בדרך מתוחכמת.... ובכלל זה קורה המון וקודם תיראי שזה מציאותי ליפני שאת ``תהרסי`` קשר ידידות טוב... סנדרה

^שרון^

New member
אני באמת מפחדת

לקחת את הסיכון שזה יכול להרוס את הידידות בינינו. אבל אני יודעת שאם לא אעשה כלום תמיד אני אחשוב לעצמי ``בטח אם הייתי אומרת לו, היינו עכשיו יכולים להיות ביחד``.

תראי

נכון שזה קשה לשמור בפנים נכון שפוחדים להרוס את הידידות, אבל אם לא תנסי,כמו שאמרת תמיד תחשבי מה היה יכול להיות אם אתם ידידים מאוד טובים אז תתפסי איתו שיחה,תספרי לו על הרגשות שלך את גם יכולה לרמוז לו בעדינות ולראות איך הוא מגיב אם אין לך כל כך אומץ. בהצלחה

דניאל***

New member
תגובה

אי אפשר להתעלם מהעובדות... אם הוא לא יסכים הידידות שלהם לא תהייה כמו פעם! זה יכול להרוס לה מחצית מחייו איתו! תחשבי על זה בבהירות!!! בברכה, דניאל***

בבבבב

New member
תראי....

היה לי ידיד ממש ממש טוב. הכי טוב. שנינו היינו מאוהבים אחד בשני אבל אף אחד לא ידע אחד על השני. ואז הוא פגש מישי והם נהיו חברים.. ואז סיפרתי לו מה אני מרגישה והוא אמר שגם הוא פעם הרגיש ככה וזה..אבל הוא אוהב את חברה שלו. קיצר למרות שאמרנו ששום דבר לא ישתנה ונישאר ידידים טובים- זה לא מה שקרה..ממש ממש ממש ממש התרחקנו. עכשיו אנחנו מדברים פעם ב-.. ובאינטרנט.. אבל זה כבר ממש לא כמו שהיה לנו פעם.. בקיצור תחשבי שהדבר הזה יכול ממש להרוס תידידות שלכם ואני רואה שהוא ממש חשוב לך.. אז לפני שאת מחליטה אם לספר לו אז צריכה קודם כל לחשוב אם יש איזשהו סיכוי שהוא גם יהיה מעוניין בך..יכול להיות בעצם שהוא גם מעוניין בך והוא מפחד לספר לך.. עוד אפשרות זה שאם תספרי לו הוא יבין שבעצם גם לו יש רגשות כלפייך..הוא שהוא יתסכל עלייך שונה וגם יתאהב בך.. וגם יכול להיות שהוא פשוט יגיד לך לא.. בכל מקרה תחשבי טוב טוב אם את רוצה לספר לו או לא כי זה ממש יכול להרוס את היחסים ביניכם.. אבל בעיקרון עדיף שתוציאי את זה.. זה לא טוב לשמור את זה בפנים.. ואם את מחליטה לספר לו אז רק פנים מול פנים!! כמה שזה יהיה קשה..אין ברירה.. ולא ברמיזות.. תגידי לו תשמע..יש לי רגשות חזקים כלפייך.. ופשוט רציתי שתדע כי אני שומרת את זה כבר כמה זמן.. אז מה אתה אומר יש סיכוי שיהיה בינינו משו? ישר ולעניין... בהצלחה!!

sweet heart

New member
אוקיי!!!

אני יודעת בדיוק איך את מרגישה!!!! גם לי זה קרה השנה בתחילתה..... התאהבתי בידיד שלי ולא ידעתי איך לומר לו את זה.....והייתי בדיוק במצב שלך.......והייתי דיי נבוכה להגיד לו את זה......בסוף הוא מצא פתק שלי ושל חברה שלי שהתכתבנו על זה...... וזה היה יותר מביך אבל הוא לא אמר לי שהוא מצא את הפתק אז זה לא היה כ``כ נורא......בסוף כי כבר נורא התפדחתי ביקשתי מחברות שלי שידברו איתו אבל בסוף לא יצא מזה כלום......חבל.....הוא מזה חמוד (לא במראה-באופי)... לא נורא אני מקווה שעזרתי... -סוויט-

הכי טוב זה לרמוז ולראות את התשובה

לכך כאילו איך הוא יגיב....דבר נוסף תנסי לבדוק מה הוא חושב עליך או כיצד הוא מרגיש כלפייך..... מקווה שעזרתי ליאור

דניאל***

New member
תשובה והצהרה

היי שרון!! אז ככה, אם הוא ידיד שלך את וודאי מכירה אותו בוודאות ויודעת חולשות שלו, דברים שהוא אוהב וכו`... אם את ידידה טובה שלו בטח שלבטח תדעי לאן לקחת אותו (בשביל האווירה) מה להגיד לו... ואפילו מה ללבוש! ותאמיני לי שהוא יציע לך ראשון! מקווה מאוד שעזרתי, דניאל

תראי.....

ככל הנראה את ידידה טובה שלו, נכון?? אז את יודעת מה הוא אוהב, ומה הוא לא אוהב.... ככה שאים את רוצה לרמוז לו משהו או להגיד לו ישר שאת אוהבת אותו... תעשי את זה בדרך שאת חושבת שהוא אוהב..... וגם שאת מכירה את הטעם שלו... ואם את ידידה שלו... זאת אומרת שאת מתאימה איפשהו בפרופורציה החברתית שלו... תאמיני לי... יש לך סיכוי איתו!!! בהצלחה!!!!!!!!!

לורי

New member
אמממממ... ככה

יש 2 אפשרויות... נתחיל ב-1-שהיא לא לספר לו בגלל שאם הוא לא מרגיש כלפיך אותו דבר הקשר שלכם יהרס... 2- שתספרי לו פנים מול פנים... כי יכול להיות שהוא כן מרגיש אותו דבר

bubble

New member
שרון

בכל המקרים שתתודי על רגשותייך.... תקבלי אותה התשובה... ותתצטרכי להתמודד עם התגובה.... בהצלחה!!!!!!

^שרון^

New member
תודה....

על כל ההצעות והרעיונות...אני אעזר בהם. ואעדכן אתכם בהמשך. :) ^שרון^

R K L

New member
תראי...

עדיף פנים מול פנים... אבל זה גורם למבוכה, ולאי נעימות... אז אולי תנסי בטלפון? אל תפחדי מהתגובה שלו! אולי הוא יגיב בצורה אחרת, לטובה? אולי תתחילו לצאת והעניינים יתחממו לאט לאט... את לא תדעי עד שלא תנסי! וכדאי לך מאוד לנסות!!! אני מקווה שתנסי.. תעדכני אותנו.. :) -קרן- -קרן-

אני גם היית במצב כזה...

תקשיבי קודם את צריכה להחליט בראש שעם הוא לא יסכים אז זאת בעיה שלו... אחרי זה תתחילי לרמוז לאט לאט... ואז כשהוא יתחיל לרמוז חזרה או שלא תלכי עם כל הביטחון שלך ותשאלי ..... זה עבד בשבילי...

כועס!

New member
שרון

יש לי חבר שכל החברות שהיו לו באו מידידות קודם לכן והחברה שלו עכשיו היא זו שאמרה לו כשהם היו ידידים שהיא אוהבת אותו כל הזמן והיא הציע לו חברות ככה שכמו שהיא לא ויתרה את לא צריכה לוותר ותדעי שלפעמים גם אחרי הרבה זמן זה אפשרי בקיצור מה שאני מנסה לומר זה שתנסי כי ברגע שאחד מהידים רוצה את השני בצורה לא אפלטונית זה כבר לא ידידות... תצלחי! מנועם

lolly pop

New member
שתי דרכים.........

1. לבוא ולהגיד לו ישירות, שמע אני אוהבת אותך, מה אתה מרגיש כלפיי? 2. לרמוז לו כי את קצת מתביישת

למעלה