בעיה .....

בעיה .....

יש לי חבר ... כמה נחמד כמה סבבה. ביום ראשון חגגנו חודשיים.... אבל יש לי בעיה , אני לא מרגישה שהוא משקיע ואמרתי לו את זה, עכשיו אני ממש לא דורשת יותר מדי אני לא דורשת מתנות ואני לא דורשת שיוציא אותי למסעדות, מספיק לי סרט בבית.. וסתם נסיעה לים עם עוד זוג..... אבל... הוא ... לא יודעת, אפילו חבר הכי טוב שלו, שהוא החבר של החברה שלי לחברה שלי שלא נראה שאני בראש סדר העדיפויות שלו, מצד שני כולם אומרים שרואים שהוא אוהב אותי. אני החברה הרצינית הראשונה שלו, והוא תירץ את זה בזה שהוא לא ממש יודע איך להתנהג הוא אפילו פעם אחת חשב על להיפרד כי הוא לא מספיק משקיע .. אבל לא נפרדנו והוא התחרט והכל .... אבל אני מרגישה ממש חרא בגלל זה והתוצאה היא שאני נקשרת לאנשים שכן משקיעים בי ומתחילים לצוץ אצלי ספקות לגבי הרגשות שלי אליו. והאמת שדיברנו על זה כבר והוא אמר שהוא ישתדל.. אבל כמו בעבר אני לא חושבת שזה ישתנה .... אבל האמת, אני יודעת שהוא לא משקר לי אני יודעת שהוא אוהב אותי, פשוט לא יודע בדיוק איך להביע את זה .. אז ....... מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות...

bubble

New member
תגובה

תעזרי לו להביע את זה.. את תקני לו מתנה והוא יקנה לך.. את תזמיני אותו למשהו והוא יזמין אותך.. אם את יודעת שהוא אוהב אותך.ואת אוהבת אותו תשארי איתו

אני לא רק אוהבת אותו

אני מתה עליו! ואני יודעת שזה הדדי קניתי לו מתנה כי יש לו יומולדת 17 בקרוב....

עצה...

תקני לי גם מתנות סתם ככה לא רק בגלל יומולדת או משהו רק בשביל להראות לו בעוד דרך שאת אוהבת אותו ואכפת לך ממנו.. זה עובד בטוח!

אני כבר עשיתי את זה!!!

אני משקיעה המון אני מראה לו בכל הדרכים שאני אוהבת אותו ..

מה דעתך פשוט לומר לו בפרטים מה את>>

מצפה ממנו? אם יש לכם אהבה, תסבירי לו מה את מצפה ממנו. אל תשתמשי במילים גבוהות כמו השקעה וכו` אלא: אני רוצה שתשכיר וידאו ותבוא לראות אותו אצלי, או, בואו נלך לים יחד עם זוג מסוים וכו`. אם הוא אוהב אותך הוא יבין את הענין תוך זמן. בהצלחה!!

עליות וירידות...

במערכת יחסים יש עליות וירידות, לפי מה שכתבת נראה שיש אלמנטים בריאים במערכת שלכם! א, אתם מדברים על התחושות שלכם. ב, אתם מראים את האהבה שלכם, והיא נראת למי שמביט מהצד. אני יכול להרגיע אותך בכך שניראה לי שהחבר שלך לא סתם תירץ את ההתנהגות שלו בכך שאמר לך שהוא לא יודע איך להתנהג, אני מציע לך לקבל את הכפפה שהוא זרק ולהראות לו את הדרך, לדעתי הוא רוצה שתראי לו את הדרך. זה נחמד שאת מחוזרת ומקבלת התיחסות מסביב אך יהיה יותר נחמד אם תקבלי את היחס הזה מחברך! שלומי

Flickerman

New member
אני חושב...

נראה לי שזה לא נכון.. אבל תמיד האפשרות הזאת קיימת... יתכן שהוא לא יודע פשוט איך להתמודד עם האהבה... (אני מניח שאני לא צריך לפרט עוד)

פו-הדוב

New member
תני לו את הזמן

תראי יכול להיות שפשוט קשה לו לבטא את זה, יכול להיות שהוא מתבייש לבטא את עצמו,ויכול להיות שהוא עדיין לא מבין את חשיבות העניין, פשוט תני לו את הזמן שלו כי אם הוא אוהב אותך כמו שציינת אז הוא יבין לאט לאט את עניין ההשקעה ואת חשיבותו ויתחיל ליישם. ביי אסף

keren-by

New member
אני חושבת....

שכדאי שתגידי לו שאת רוצה שהוא ישקיע בך יותר...

d.c!

New member
לדעתי

אם את אוהבת אותו את צריכה להבין שהוא הטיפוס שלא כ``כ יודע איך להשקיע אז את צריכה להבין אותו ולדבר איתו- אולי משהוא מציק לו והוא לא יודע איך להגיד לך את זה? אולי את צריכה להשקיע ולהראות לו פעם אחד איך עושים את זה? את צריכה לדעת שלא כל מי שמשקיע הוא רציני- כל אחד מבטא את האהבה שלו בצורה אחרת. אם את רואה ששום דבר לא עוזר והוא לא בכיוון של להשקיע והרגשות שלך מתחילים להיעלם ואת חושבת שאת יכולה להשיג יותר טוב אז תגידי לו שלום יפה ותסבירי לו שזה לא הולך ואם את באמת חשובה לו- הוא יחזור ויתחיל להשקיע... אוהבת ,דיסי.

חדשות......

אז אתמול הוא התקשר ואמר שאנחנו חייבים לדבר . ידעתי שזה הסוף.. וזה היה הסוף איזה כיף לי.. אחלה חופש !!!! ......................................................................

kiticat

New member
תלמדי אותו

את צריכה להיות סובלנית. כל אחד והדרך שבה הוא מביע את האהבה שלו. הוא צריך לבטא את עצמו דרך הדרכים שלו.....

למעלה