בעיה....

JaneLee

New member
בעיה....

יש לי בעיה שדי מדירה שינה מעיני.. אני נורא נורא מודאגת לגבי זה :( הייתה תקופה שאכלתי די מעט, לא משהו דרסטי, אבל פחות... המחזור שלי נעצר... אני בת 18. 3 חודשים עברו מאז המחזור האחרון, אני מחכה, אוכלת טוב, דואגת לעצמי וכוססת ציפורניים מפחד אם הרסתי לעצמי את הגוף. הגיוס שלי מתקרב, ואני לא יודעת מה לעשות... האם בשמירה על אורח חיים בריא מבחינת מזון, ואפילו לאכול יותר על מנת לחזק את הגוף, הגוף שלי יתאושש ויצא מזה? האם המצב חמור עד כדי ללכת לרופא לעשות בדיקות שירשמו לי בתיק האישי ויש חשש שהצבא יעשה מזה עניין גדול? אני מפחדת מנזקים עתידיים.. בבקשה, אם מישהו יודע, אם למישהו יש הצעה, אני אודה לו מאוד..

dancing machine

New member
לכוססת הציפורניים

מותק! גם לי זה קרה. לא ברור אם זה מאכילה לא מספקת באיזה תקופה רעה, או שזה סתם צירוף מקרים... בכל אופן, לא שווה לתת לזה להדיר שינה מעינייך, פני לרופא, אני משערת שישלחו אותך לבדיקת דם, ותדעי בדיוק מה קורה. תהיי בריאה :]

orlysamu

New member
לנערה

אני משערת כי כתוצאה מדיאטה קיצונית יצרת בגופך מחסורים בויטמינים ומינרלים אני משערת שמחסורים אלו גרמו לאנמיה וכשיש מצב של חסר דם בגוף גופנו מתגונן ולא רוצה לבזבז את מעט הדם שישי בו, חשוב כי תלכי לרופא לבצע בדיקות דם הכוללות את שלושת המרכיבים הגורמים לאנמיה והם מחסור בברזל, חומצה פולית וB12 (אם אינני טועה בסל קופות החולים בדיקת דם לB12 אינה כלולה בסל וכרוכה בתשלום סימלי) שלושתם ביחד אחראים על אנמיה , על ידי תזונה בלבד מאוד קשה למלא מחסורים אלו כאשר הגוף מגיב בצורה ברורה על בעיה וכיום ניתן לקחת תוספים שישלימו את החסר תוך מספר חודשים,(אני חוששת כי אם תלכי לגניקולוג הוא לא יטפל בבעיה אלא יתן לך כדורים שיכריחו את גופך לבזבז דם- רוצה מחזור תקבלי מחזור) מעבר לכך יכול להיות שההגדרה שלך ל"אני אוכלת טוב" היא אינה מספקת את גופך (במיוחד בשלב התפתחותי של גופך) הייתי ממליצה ללכת לדיאטנית קלינית (רצוי להגיע עם בדיקות דם) בהצלחה

JaneLee

New member
../images/Emo51.gifממש תודה לשתיכן

על היחס, ועל זה שלא שפטתן עזרתן לי מאוד תודה רבה

למעלה