בעיה

lironbi

New member
בעיה

בקצרה: היה לי חבר חצי שנה. התחברתי אליו די מהר וגם די מהר הוא נכנס למשפחה. אחרי חודשיים הייתי בקשר עם עוד מישהו כחודשיים ובפגישה השניה הוא כבר היה אצלי בבית. נפרדנו לפני כשבוע. אני כבר יוצאת עם מישהו אחר... איך זה יראה אם גם אותו אני יכניס הביתה? אני מפחדת שההורים שלי יבהלו או ירתעו. כל אחד הוא משהו שונה ומיוחד ואני לא רוצה שהם יקחו את זה כמובן מאליו שאני מביאה בחורים הביתה, אני רוצה שכל אחד יקבל יחס מהם. ובמיוחד אני לא רוצה שאבא שלי יחשוב שאני זונה או משהו כזה. אז מה לעשות? אני יודעת שזה נשמע/נראה אידיוטי אבל זאת באמת דילמה.

magenta73

New member
לא הגזמת...

זונה? למה שהוא יחשוב שאת זונה? למה שלא יחשוב שאת בחורה נורמלית עם חיי חברה נורמלית המתעסקת בניסוי וטעייה בחיפוש אחר אהבה. היום יש לנו את הפריווילגיה לבחור עם מי אנחנו הולכים להיות בקשר זוגי. זה יתרון גדול, אולי קשה להבנה לדורות הקודמים לנו, שלא תמיד היתה להם את האפשרות הזאת, אבל עם קצת הסבר תבוא ההבנה. מעבר לכך, אם זאת הדילמה, למה שלא תביאי את הבחורים לביתך רק אחרי תקופה יותר ארוכה של היכרות. אני מבינה שמן הסתם את גרה עם ההורים, ועדיין, תנסי כמה פגישות במקום נטרלי לפני שאת מכניסה אותם הביתה. תלמדי להכיר אותם, באמת, תספרי עליהם קצת להורים שלך לפני הפגישה פנים מול פנים... מעבר לכך, תדברי עם ההורים שלך על זה, תשאלי אותם מה הם חושבים, איך הם מרגישים...ובמקום לעשות ספקולציות לגבי העמדות שלהם על הבחורים שאת מביאה הביתה, את תדעי. וכך פתרת את הבעייה. לדעתי. חוץ מזה שהפתרון הכי קל הוא פשוט לגור מחוץ לבית ההורים...

למעלה