בעיה

עיסוי

New member
בעיה

לי לאשתי בשנה האחרונה היו המון בעיות חשבנו להיתגרש אבל יש ביננו אהבה לא מיזמן בלילה של הלכוהול סמים וכ ראתי את אישתי עים החבר הטוב שלי מיתנשקים ומיתמזמזים לא אמרתי כלום רק שיהיה לבריאות .מרגע זה זה הפך לאורגיה בין שלושתנו. הבעיה אישתי לא רוצה לנתק את הקשר עים החבר שלי [אני יודעת מה הפסדתי בשנים האחרונות ןלא רוצה לחזור לאחור ] לי אין חשק ליראות את החבר שלי ולמעשה אני. מפחד, מקנה, בחבר . למחרת דיברנו על זה כולנו. ואישתי ביקשה מימני לצאת עים הילדים לכמה שעות ולמעשה הם שכבו שוב . לאחר שבוע החבר בא שוב לבקר וביקשתי היתחננתי לאישתי לא לרדת למטה אישתי המרה לי זה רק מוסיף לנו לזוגיות וירדה [ובאמת בימים הראשונים היה לנו סקס מדעים ואני חזרתי שוב לאהוב את אישתי והרגשתי שאנו שוב על דרך המלך . היום אישתי נסעה ליפגוש שוב את החבר למרות שבמשך השבוע ביקשתי מימנה לא להיפגש איתו .לגבי אישתי אומרת עד שאני יחשוב אני לא רוצה איתך סקס שאלות מה עושים למה אני נענש מיכול הסיפור מה לעשות עים החבר שזקוקק לי מאוד עינין של חיים שלו מה אתם חושבים על הסיפור לאן היחסים שלי ושל אישתי אולכים מה לעשות

Vdrums

New member
ושאתה עונה על מודעות של

אנשים שמחפשים צלע שלישית זה יותר טוב? החבר הזה ממש לא חבר והוא ואישתך בוגדים בך מול העיניים ואתה עוד שואל מה לעשות? תסגור את הבסטה איתה ואיתו.

עיסוי

New member
המשך

שגיאות הכתיב זה דיסלקציה אין מה לעשות ןלעינין יש לי ילדים ישלי ילדים שאני אוהב אולי הסיפור היתחיל ביגללי ביכל.יש לי סיכוי לתקן את היחסים בני לבין אישתי[ עים אני ינתק את הקשר עים החבר משיקולים שלא קשורים לסיפור החבר יפגע בעצמו ובמישפחתו אשתי אןמרת שלאחר היום המיפגש הי תנתק את הקשר איתו לבנתיים צריך לאמין לה

lironbi

New member
תסלח לי אבל אתה...דפוק!?!?!?!?!?

צא מהסרט בנאדם!!! הם מזדיינים לך מול העיניים!!!! הם בוגדים בך!!!! תחתוך ומהר.... הילדים יתמודדו עם זה שנפרדתם, אבל איך הם יתמודדו עם זה שאמא שלהם זונה ?? תשחרר...

shahardan

New member
קודם כל

יש לך שתי אופציות 1.לחתוך הכל כמו שכולם אומרים להיפרד מהאישה והחבר. 2.את החבר לזרוק לאלף עזאזל כי הוא לא חבר, לעבור דירה וללכת ליועץ נישואים כדי לראות היכן הבעיה. מאחר ויש לך ילדים ותמיד יש משברים בחיי הנישואים וזה משבר שקשור לשניכם אז לפתור את הבעיה ,אם האישה לא רוצה לפתור ולהמשיך להנות מכל העולמות לחזור לאופציה ראשונה עד כמה שזה קשה.

joshh

New member
אחי אתה סרוט !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראשית, אתה אשם. לא פחות ממנה. שנית, במקומך אני הייתי מהרגע הראשון בועט בה לאלף עזאזל, ויורה ב"חבר" הזה שמרשה לעצמו להיקרא חבר. אבל זה אני. אבל יכול להיות שבגלל שזה לא חוקי לעשות את זה, הייתי רק בועט אותו מהחיים שלי גם לאף עזאזל. כי תכלס לא שווה להרוס את החיים שלי ושל הילדים שלי בגלל שני אפסים. מאילה הייתה אומר לי זה קרה מתי שהייתם מסטולים, אבל זה קרה גם אחרי. מאילה זה מה ששניכם עושים, מכניסים פרטנרים נוספים. לדעתי, אתה כ"כ מפחד לאבד אותה שאתה מוכן לסבול הכול. כנ"ל גם לחבר שלך. איך הגעת למצב כזה ? איך הגעת למצב של חוסר שליטה טוטאלית בחיים שלך ? הרי אתה לא אדם בזכות עצמך ? אין לך עמוד שידרה ? אתה צריך, לעצור הכל עכשיו. להתחיל להעריך מה אתה עושה עם החיים שלך. עכשיו אתה בצומת דרכים חשובה מאוד בחיים שלך. מפה עם לא תעשה משהו. זה הולך להידרדר (לא חלילה שזה לא כבר הזוי כשלפני עצמו). תקרא אלף פעם את ההודאה שלך, ותנסה לראות אותה בצורה אובייקטיבית. מה הייתה מייעץ לאדם שעובר את מה שאתה עובר ? כך את עצמך ביידים! joshua

magenta73

New member
בעיה...

אכן. פעם אחת סבבה. כשזה הופך לרוטינה ואתה כביכול מסכים לה אבל שהיא לא ממש מקובלת עליך... זה כבר משהו אחר. יש כאן צורך בגבולות. ואתה צריך לשים אותם. ולהיות שלם עם ההחלטה... בגדול, זה בידיים שלך. או שאתה סובל את זה בשקט, או שאתה מפרק את החבילה. ואל תתן את התירוץ של "נשארים בשביל הילדים"... ילדים מספיק חכמים לדעת כשמשהו לא טוב קורה בין ההורים. עדיף גירושין שקטים מחיי נישואין לא מספקים ללא אהבה.

עיסוי

New member
ברברלה

טוב עכשיו גם תשמעו את הצד שלי. אני אשתו של עיסוי כמו שהוא קורא לעצמו. כל מה שהוא כתב זה נכון חוץ מהעובדה המדהימה שגם המפגשים הנוספים ביננו והי רק עוד 2 כאלה, היו בהסכמתו!!!! הוא אמר לי שקשה לו עם זה, אבל בגלל שהוא אוהב אותי, ובגלל כל מה שעברנו, הוא מבין את זה ומסכים. היום בדיעבד הוא טוען שלא. כלומר- משנה את מה שקרה והופך את הקערה על פיה. במקום להניות מהשינוי הטוב שעברנו בזוגיות שלנו- הוא הורס.ונכון, זה באמת הכל בגלל סרטים שיש לו מהעבר. ואני שואלת- מה דעתכם עעכשיו? ומה עם החבר שלו- הם באמת חברים בלב ובנפש, נשמות תאומות- האם הוא צריך "לסלוח"לו - על דבר שהוא בעצמו יזם?

Vdrums

New member
טוב, חלס עם השטויות

הסכים שאת תתפגשי עם חבר טוב שלו למטרות אינטימיות? בגלל מה שעברתם? כזה בולשיט מזמן לא שמעתי. ממש חברים בלב ובנפש. הסיפור הזה מתחיל להיות מצוץ מהאצבע.

Vdrums

New member
אם לא היית בפורום סטוצים

עונה למודעות אולי אז הייתי חושב שיש ניצוץ של אמת בסיפור המפוקפק שלך. מה ההודעה הבאה? חבר שלך יכתוב את הצד שלו בכל העניין? (כמובן תחת השם עיסוי) אני תוהה למה אני לא מוחק את השיט הזה.

עיסוי

New member
לצערי זה אמת

לצערי הסיפור אמיתי ומאוד כתבתי גם שאני דיסלקטי ולדיסלקטים יש בעיה עים שפה זרה חלק מהתשובות מאוד עזרו לי וחלק היו של [ילדים ]לא אין זה סתם סיפור זה סיפור על אדם שבצורה לא נכונה ניסה להעיר את החיים שלו ושל זוגתו ולנסות לתקן טעיות של שנים שעשיתי עים חיי הנשואין שלי ועים מישפחתי

למעלה