בעיה

stamnickname

New member
בעיה

שלום! יש לי בעיה שמציקה לי: יש לי הרבה נקודות חן על הפנים והן ממש מפריעות לי. רציתי לדעת עד כמה לדעתכם הרבה נקודות חן על הפנים זה דבר מכוער? אם אפשר אז מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי מכוער, ו-1 זה קצת מכוער (אפשר גם 0 אם זה לא מכוער). דרך אגב, אני בן. תודה מראש.

stamnickname

New member
תודה על התגובה... עוד מישהו?

שלום! תודה על התגובה. עוד מישהו יכול לענות? תודה מראש.

היי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש כאן שתי שאלות. השאלה האובייקטיבית, של האם נקודות חן על הפנים זה יפה או מכוער, והשאלה הסובייקטיבית של איך אתה מרגיש עם זה. מבחינה אובייקטיבית, אני בכלל לא חושבת שנקודות חן הן דבר מכוער. להיפך, יש הרבה אנשים שיש להם הרבה נקודות חן וזה מאוד מחמיא להם. אם זה משהו שמאוד מפריע או מציק לך, אולי הכי טוב שתתייעץ על זה עם רופא עור. לגבי ההרגשה שלך, נראה לי שהרבה פעמים ההרגשה שלנו לגבי כל מיני דברים במראה החיצוני שלנו, לא כל-כך מתבססת דווקא על דיעה אובייקטיבית. אנחנו יכולים לא לאהוב כל מיני דברים במראה שלנו, שאנשים אחרים בכלל לא שמים אליהם לב אצלינו, או לחשוב כל מיני מחשבות על איך שאנחנו נראים, שבכלל לא תואמות מה שאחרים חושבים עלינו. בכל מקרה, אני חושבת שיש הרבה אנשים שיש במראה שלהם דברים שהם לא אוהבים, והשאלה היא איך מתמודדים עם הרגשות כאלה. אני פותחת בפורום שאלה בנושא. אתה מוזמן לקרוא מה שיכתבו שם, וכמובן לכתוב את דעתך.

למעלה