בעיה

בעיה

כיתה ט´. החלטתי להיות השנה מעורבת חברתית שזה אומר להיות פעילה בוועדת תרבות ובועדת עלון ובשמו"צ . ועדת תרבות- וועדה שאחראית על ערבי שישי במוסד.להכין פירסום ואת הערבים עצמם. ועדת עלון-עיתון ביצפר ןשמו"צ- השומר הצעיר. הבעיה המרכזית היא בועדת תרבות. יש לי ידיד שקוראים לו עמית. היום הלכנו לדיסקו של המוסד בשביל להכין פירסום לערב פתיחת שנה ביום רביעי. והוא התחיל להשתלט! לא עשה כלום. רק נתן פקודות. והסתגר בעמדת דיג´יי. אמרתי לו שכדאי שהוא גם יעשה דברים. והוא שאל מה. אז אמרתי לו שיכתוב. אז הוא בוכה שהוא לא יודע לכתובץ אז אמרתי לו לצבוע. ואז הוא מתחיל להגיד שאני משתלטת.אז אמרתי לו שירגע!!! ושיפסיק להשלתט . בקיצור דיי צעקנו אחד על השני. ואז הייתי צריכה ללכת לתלות איתו איזה שלט במרכז המוסד. אז הוא שוב פעם השתלט על הכל. וכניסיתי לעזור לו. כי רציתי. אז שוב- אני משתלטת. ואז באה אחות של אסף שבמקרה הייתה בסביבה והחליטה לעזור לנו-איזה חמודה היא- אז היא שמה לב שהוא מניאק והתחילה לרדת עליו ולצעוק עליו. בקיצור אני חזרתי לסדר את הדיסקו ואז כשיצאתי באתי לקרוא לו שיסגור את מה שצריך לסגור והוא בידיוק בא ואמר: את מזה בת זונה את יודעת? אמרתי לו כנ"ל והלכתי. היינו צריכים לתלות ביחד עם עוד שני אנשים עוד כמה דברים וזהו. ועכשיו בידיוק כשהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת הוא התקשר אליי וביקש סליחה. שהוא לא התנהג יפה וכו´. ואני לא יודעת אם זה סתם או שהוא התכוון לשה. הוא אומר שהוא פשוט היה לחוץ. לא יודעת. הוא עוד אמר שהוא ניסה ללכת לישון(כולנו מתים מעייפות) אבל שזה הציק לו ולא נתן לו להירדם. מה אתם חושבים על זה?! מאוד חשוב לי להישאר בוועדה הזאת. ואני לא רוצה לריב עם הבנאדם יותר מדי. זה לא יעזור בכלום... טנק´ס גלית

wildflower**

New member
גלית.. ../images/Emo15.gif

קודם כל...אני ממש ממש שמחה בשבילך שהצטרפת לוועדה הזאתי.... זה טוב להיות פעילה! אני הולכת להגיע מהשבוע הבא! דבר שני........ לא שווה לכם לריב... אתם ידידים טובים..אז נוכן כועסים אחד על השני לפעמים..אבל צריך ללמוד לסלוח... וחוץ מזה שהוא התקשר אז זה אומר שאכפת לו....:) אז אני מציעה שתשכחו מהריבים...... תשארו בוועדה........:) ואם כל כך קשה לכם לעבוד ביחד...אז......אל תעשו ביחד פירסום... אוהבת ומקווה שהוכל ייסתדר לך.... בר:){יאנה בשבילך....} נ"ב-גם אני עשיתי פירסום היום1

wildflower**

New member
בעיההההההההההההההההההה

גליתתתתתתתתתתת אם את קוראת את ההודעה הזאתי עכשיו......תכתבי לי הודעה באייסי...... זה לא רוצ הלשלוח לך!

MetalBoy

New member
גליתוש!!

תני לו צ´אנס.. בידידות תמיד יש ריבים ואז משלימים.. וגם את תקועה אתו בתפקיד הזה אז תעשו את המירב!! שלך מטאל :)

היי!

לפי דעתי וניסיוני, ריבים כאלה לא עוזרים בכלום. אם הוא התקשר ואמר את מה שהוא אמר, לא משנה אם הוא התכוון לזה או לא, כבר אומר שאכפת לו. אם הוא לקח על עצמו להתנצל ולא התעלם ממך עד שאת תתנצלי (כמו שעשו לי) גם זה אומר שאכפת לו. לא כדאי לך לריב איתו על דבר כזה...

למעלה