בעיה

ioio2

New member
בעיה

אני פשוט לא מבין איך זה יכול להיות. אחרי שבוע של פעילות גופנית מאומצת (שרפתי 900 קלוריות ויותר במכון כל יום כמעט), וגם אחרי שאכלתי כל השבוע במינונים קטנים מאד, אחרי ארוחה אחת שהשיתי לעצמי קצת לאכול יותר, העלתי במשקל. שקלתי את עצמי בסוף השבוע, והייתי 69 קילו. אחרי זה, בערב, אכלתי ארוחה די גדולה אומנם, אבל למחרת עשיתי פעילות גופנית ולא אכלתי הרבה. אחרי פחות מ-48 שעות, אני שוב שוקל את עצמי ואני רואה 71!!!!! איך זה יכול להיות??? איך אפשר להעלות שני קילו בתוך 24 שעות? זה לא הגיוני!!! ולא אכלתי כל כך הרבה. אולי החילוף חומרים שלי איטי, אבל עד כדי כך. הייתי רוצה להבין איך מצב כזה יכול לקרות ואיך להימנע ממנו.

המון המון

אינפורמציה ולא כל כך ברור לי מה אכלת ושתית וכמה..? 1. האם המשקל עצמו תקין?? 2. למה בכלל להשקל "כל דקה", פעם בשבוע באותה שעה ולבוש ועל אותו משקל,נראה לי הכי מתאים...אחרת רק בשל הלחץ מהתנודות במשקל לאורך היום- אפשר לעלות במשקל......

goblin572

New member
קצת סדר

1. אני בגובה 1.82. המשקל שלי היה 69. באותו יום שנישקלתי אכלתי בערב ארוחה די גדולה וסתמית. 2 פרוסות לחם קל ו-3 פרוסות של חלה מתוקה עם חומוס. נקניק קבנוס אחד. ארבע פרוסות של עוגת גזר (בלי סוכר יש לציין) ו-2 תפוחים. 2. מקבל את ההצעה. בכל אופן ממש שרשמתי נראה לך שאפשר להעלות שני קילו תוך 24 שעות? יש לציין שנישקלתי יומיים אחר כך על הבוקר.

rain7

New member
האם נשקלת

בבוקר לפני הארוחת בוקר ואחרי שהלכת לשירותים?

למעלה