בעיה

tact lover

New member
בעיה

יש לי עכשיו לחץ עצום של מבחנים ובנוסף יש לי פעילות מוסיקלית שגוזלת ממני המון זמן.. יש לי ציונים טובים..מה אני יעשה כדי שהציונים יהיו יותר טובים? יש לחץ של 3 מבחנים בשבוע ופעמיים בפעילות המוסיקלית..(פעם בשבוע אני כל היום בבית המוסיקה ופעם שניה 3 שעות)

אני מכירה את הבעיה

בזמנו כשהייתי בבית הספר הייתה לי חברה טובה שלמדה גם לנגן בכלי נגינה בתזמורת העירונית וחלק מהלימוד היה להיבחן בחינה עיונית ומעשית. חוץ מזה היו להם המון חזרות כיחיד וככבוצה (זאת היתה קבוצה יצוגית שאפילו נסעו לחו"ל). בסוף היא לא יכלה לעמוד בלחץ ועזבה את התזמורת. היא העדיפה בגרות טובה בכל המקצועות של בית הספר. היא לא מצטערת בכלל על שעזבה את התזמורת. את צריכה לעשות את השיקולים שלך מה את רוצה אם מאוד קשה לך ואת לא יכולה לעמוד בלחץ אולי כדאי לשקול להרפות ממשהוא. בסך הכל את רושמת שהציונים הם טובים נכון שבזמן הבחינות יש יותר לחץ וכל שנה יותר קשה אבל אם הציונים טובים ואת נהנת גם מהנגינה השאירי את המצב כמו שהוא. אם הנגינה מפריעה לך להשיג ציונים טובים יותר את צריכה לשקול אולי זה הזמן להרפות מהנגינה. יש לחשוב טוב מה את רוצה, מה טוב לך, ממה את נהנית. אפשר להסתדר גם עם ציונים טובים וגם בפעילות מוסיקלית מה את מעדיפה יותר? אם בכל זאת את רוצה ציונים טובים יותר וגם להישאר בפעילות המוסיקלית אפשר להמשיך לברר מה אפשר לשנות, לשפר בלוח הזמנים, בהרגלי הלמידה.

tact lover

New member
אני לא יכולה

לעזוב את הנגינה אני נמצאת במסגר שנקראת כיתה מוסיקלית שבה חלק מנגנים וחלק שרים..אם אני יפסיק לנגן יוציאו אותי מהכיתה ואני לא רוצה לעזוב את הכיתה..אנחנו נחשבים לכיתה הכי טובה בבצפר..עבדתי קשה כדי להתקבל לכיתה הזו

tact lover

New member
אני לא יכולה

לעזוב את הנגינה אני נמצאת במסגר שנקראת כיתה מוסיקלית שבה חלק מנגנים וחלק שרים..אם אני יפסיק לנגן יוציאו אותי מהכיתה ואני לא רוצה לעזוב את הכיתה..אנחנו נחשבים לכיתה הכי טובה בבצפר..עבדתי קשה כדי להתקבל לכיתה הזו

לא כתבתי שאת צריכה לעזוב את צריכה

לבחון את האפשרויות העומדות בפניך ומה את רוצה. מה שכתבתי על החברה שלי היה רלוונטי לגביה. אם הכיתה טובה ואת מרוצה מהמסגרת אז מצויין. הבנתי ממה שרשמת שהציונים שלך טובים אבל את רוצה יותר טובים-בזה אני לא יכולה לעזור לך חכי עד שיענו לך המומחים בהצלחה

למעלה