בעיה..

o.fshooter

New member
בעיה..

אז ככה... הבעיה שלי היא שאני חסר בטחון לחלוטין. כאילו המצתב רוח שלי כמעט תמיד גבוה והכל אבל למשל בבי"ס אני מקבל מבטים... כנראה בגלל המראה החיצוני שלי ובנות כמעט כל שיעור שאני לומד ובכל כיתה שאני לומד צוחקות. בעקבות זה אני מאוד ביישן בסביבת זרים. עם החברים שלי אני ממש משוחרר וסבבה אבל ככה אני מאוד ביישן. בתחילת החופש הייתי בפראג ולא קיבלתי מבטים ואהבתי את מה שראיתי במראה ופשוט הייתי משוחרר לחלויטן ואהבתי את זה כ"כ!! אני בן 16 והרבה זמן לא הייתה לי חברה ותבינו בזמן האחרון שתיים הסכימו לצאת יתי. אבל בכל זאת כל אחד שמחייך במקומות שאני נמצא וצוחק אני מתחיל לחשוסב אולי זה עלי... מנסה לעבוד על עצמי ולהתעלם אבל זה כ"כ קשה!!

o.fshooter

New member
אגב

בגלל זה בי"ס זה כמעט סיוט. אני מקבל הרבה מבטים ואין לי הרבה ידידות כי אני מפחד לדבר איתן וממש שמישהי באה לדבר איתי הראש שלי כמעט רועד. זו בעיה!! זה הדבר הכמעט יחידי שלא טוב בחיים שלי...

בית ספר ======חרא ! ! ! ! ! !

אני נאלצת להשתמש במושג אופטימיות ! אני מקווה שבעתיד הכל השתנה! מה שאני למדתי בזמן היותי בתיכון שהוא חרא ! חרא ! חרא ! אבל אמרו לי שזה עובר אתה פשוט גומר את זה והולך לחיים חדשים והרבה יותר מתורבתים ! אתה לא הראשון שדופקים לו מבטים הכל יום ומצחקקים לו בפרצוף , ממש לא יש כאלה שמצבם הרבה יותר גרוע וה"ערסים" מרביצים להם . אתה פשוט צריך להתעלם ! להתעלם להתעלם מה איכפת לך מהם .........הרי בספק שהם בכלל יעברו איתך לכיתה הבאה:) מקווה שעזרתי מיכל:)

ענבר737

New member
אני מבינה אותך!

גם לי יש בעיה ענקית של ביטחון עצמי! אני כל הזמן חושבת שאני שמנה ולא נראית טוב! זה לא משנה כמה אנשים יגידו לי שזה לא נכון וזה לא משנה שום דבר! אצלי זה נובע בגלל כל מיני דברים מהבית שהורידו לי מאוד את ההערכה העצמית! אני יודעת מה זה להרגיש חרא עם עצמך לפעמים אני יודעת! קשה לי למצוא את התשובה כי אני לא מצאתי לעצמי אבל אני יודעת שלהתעלם לא עוזר! פשוט לא! תנסה לעבוד על עצמך- לעשות לעצמך חיזוקים עצמים- כמו מדיטציה או משהו:) ובכלל- בקטע של בנות- עזוב את זה- שילכו להזדיין! אל תתבייש לפנות לבנות ותרגיש טוב עם עצמך! יהיה טוב אני בטוחה! ואלה שצוחקים עליך סתם בני זונות! שווים יריקה!

Jerald_Admonds

New member
ע"פ הגדרת המילון

ב"ס- תקופה שאנשים מנסים לשכוח כל החיים:) אבל שמע אחי.. זה רק עיניין של גישה! אולי במבט לאחור תראה שזה לא היה כל כך נורא, וזה בעצם תרם למה שאתה היום.

wildflower!

New member
מה הקטע עם המבטים?! ../images/Emo12.gif

אני לא מבינה...מה מבטים זה הכול בחיים? "לא קיבלתי מבטים...." יופי באמת. טוב תשמע...גם אצלי הבטחון העצמי לא ממש מרקיע שחקים בימים אלה... וגם אני אם אני שומעת מישהו מדבר אני מתחילה בפרנויות וחושבת שזה עליי.... אבל אז...אני עוצרת את עצמי....ואומרת שזה לא יכול להיות שכל העולם מדבר עליי...... לא יכול להיות שכל האנשים שאני עוברת לידם רוצים לדבר דווקא עליי... זה שטויות! וחוץ מזה.... יש אנשים שאף אחד לא רוצה לצאת איתם.. אז תיקח בחשבון שהמצב שלך לא כל כך נוראי.... אוהבת בר

תראה חמוד

תראה תשמע מה שחשוב זה קודם לקבל את עצמך ואם טוב לך עם איך שאתה אז זה מוקרן החוצה ואנשים ייראו זאת. נכון שזה כייף לקבל פידבקים אבל הכי חשוב זה אתה לאט לאט זה יעבור, זה שאתה מנסה ,זה הרבה, בהצלחה ענת

למעלה