בעיה.........

צופיה**

New member
בעיה.........

אומרים שבהריון אסור לעשות דיאטה אבל מה עושים אם יש בחילות ואין תאבון? זו לא דיאטה מכוונת אבל ממש אין לי תאבון - אני מכריחה את עצמי לאכול משהו בערב אבל גם אז הכל חמוץ לי בפה ולא טעים.......

ashlaya

New member
בחילות והקאות....

הי צופיה בתור אחת שלא מפסיקה לסבול מבחילות והקאות ואף מספר פעמים נאלצתי להגיע לביה"ח בשל התייבשות.... אז קודם כל אני רוצה להגיד לך...כנראה תלוי איזה שבוע את... לי אמרו בבי"ח שלא נורא אם אני לא יאכל בכלל מספיקה שתיה מרובה כמו כן ארטיקים (קרח מונע קצת את הבחילות) - וזה עובד אצלי זה ממש קיצוני ודווקא בשעות הערב...ניסיתי את כדורי הג´נג´ר כבר שלושה ימים אבל לצערי זה לא עוזר.... אני משתדלת לאכול בבוקר שאני מרגישה טוב איזו פרוסת לחם...קצת פירות בגלל שהתופעות אצלי בלילה אני נמנעת לחלוטין מאוכל וכשבכל זאת מתחילות לי התופעות פשוט הולכת לישון כן כן לפעמים כבר ב 7 בערב...מעדיפה לישון מאשר להקיא כל הלילה.... מקווה שאצלך זה קל יותר...אני ככה כבר משבוע6

צופיה**

New member
היי אשליה

לי יש המון בחילות כל היום- אני אוכלת ארטיקי קרח אבל ממש מעצבנות הבחילות. אני רק חושבת על אוכל........... אני מנסה לשתות מספיק אבל לפעמים השתיה עושה לי רע אפילו מים...

ashlaya

New member
מי כמוני מבינה....

צר לי שכל שנשאר לי זה רק להזדהות איתך.... אני...אפילו לא מסוגלת לראות בטלויזיה תוכניות על אוכל - היית מאמינה כל שנשאר זה לראות למי יעבור קודם...
איזה שבוע את?

shoshi1

New member
חשוב! שימי לב!

אשליה, אני לא רוצה להפחיד אותך , ממש לא! אבל יש לי קרובת משפחה שהייתה מקיאה עד חודש שביעי! בכל הקאה כזו השתחררו לה קצת מי שפיר ואני לא יודעת אם זו הסיבה אבל פתאום היא הפסיקה להרגיש תנועות... הסברה היא שהיה פשוט חוסר במי שפיר והסיבה כאמור היא כל ההקאות הבלתי פוסקות הללו. אז קודם כל , תשתי המון ותשאלי על זה. ואם את מרגישה ירידה אפילו קטנה בתנועות , אל תתביישי לנדנד ולבוא למוניטור כמה שצריך! יש כאלה (כמו זו שהזכרתי) שפוחדות להיות נודניקיות וחושבות שיהיה בסדר...

ashlaya

New member
שושי - עזרה....

אני עדיין לא בשלב שמרגישה תנועות...מה עלי לעשות??? אחרי שהייתי בביה"ח בשל התייבשות הלכתי לרופא למרות שלא הגיע המועד...והוא... לא הבין למה באתי ובכלל לא טרח לבדוק אותי.... יש לך עצה מה לעשות???? גם את הביקור הקרוב הוא ביקש לידחות עד לאחר בדיקת שקיפות עורפית + סקירה מוקדמת השקיפוץ תהיה עוד שבועיים בערך הסקירה מאוחר יותר מה דעתך??נשמע לי קצת לא תקין...כדאי לעבור רופא???? ואיך אדע שיהיה טוב יותר??? בבקשה עזרו לי....

טל66

New member
אשליה , אל תכנסי לפאניקה

ושושי הפסיקי להפחיד את הבנות, אנחנו כאן כדי לעזור לא כדי להפחיד. אשליה, לרוב הנשים יש בחילות בתחילת ההריון, ויש כאלו עם בחילות קשות מאד. אם את חוששת עכשיו , ואפשר להבין אותך אחרי דבריה של שושי, לכי לרופא ודרשי ממנו בדיקת אולטרסאונד. אני לא זוכרת מאיזה שבוע אפשר לראות דופק אבל אם את לחוצה (למרות שאין סיבה) לכי לרופא. טל

shoshi1

New member
תרגעי אשליה

באמת לא חשבתי שתקחי את זה כך. קודם כל אני התכוונתי למי שממשיכה להקיא בלי הגבלה עד חודשים מאוחרים! ולא ידעתי שאת בהתחלה אז זה ממש נורמלי. וטל, אני מצטערת אם קצת הלחצתי אבל חשוב לי להבהיר שוב את הנקודה שמותר לכן להיות נודניקיות , תדרשו הסברים , אל תרגישו שטיפשי לשאול. הכל לגיטימי. מי הרופא שלך דרך אגב, אשליה?

ashlaya

New member
מה עושים כשלא בטוחים ברופא?

טוב אז קודם כל קצת נירגעתי לא יודעת...הבחילות האינסופיות האלה גורמות לימים פשוט לא לעבור........ הרופא טוען שאין סיבה לאולטרא סאונד ולא ממהר גם שאבר אצלו ....בפעם האחרונה הייתי לפני שבועיים וחצי בערך....... והוא דחה את הביקור הבא לעוד חודש פלוס כדי שאהיה אחרי הבדיקות לא יודעת...לא מרוצה ממנו...לא הכרתי אותו לפני הגעתי מהמלצות וגם פוחדת לעבור רופא כדי לא להגיע למצב של נדידה בין רופאים במשך כל ההריון..מה עושים? אגב אני בלאומית יש לכם עיצה או המלצות?

הי צופיה. אני סבלתי מבחילות נוראיות

עד חודש רביעי שבמהלכן ירדתי 5 קילו. וכשהם נגמרו התחילו לי התקפי חשק לאכול ואכלתי בלי הפסקה הכל!! אז אין מה לדאוג, כמעט כולן עוברות את זה. בינתיים תאכלי מה שפחות עושה לך בחילות ובמנות קטנות כל פעם ותשתי הרבה, כי זה הכי חשוב. אני במהלך ארבעת החודשים לא יכלתי לשתות מים אז לימונדה עזרה לי. פשוט תנסי כל מיני דברים ותראי איך הם משפיעים.

anat_i

New member
בחילות

גם אני סבלתי מבחילות שנמשכו עד החודש השישי(!) וגם לי לא היה תאבון ולא התחשק לי לאכול כלום וגם לא לראות אוכל (בטח שלא להריח...). אבל שמתי לב שדווקא בגלל זה הבחילות רק התגברו. כדאי לאכול דברים יבשים כמו קרקרים או בייגלה - לי זה עזר!

למעלה