בעיה

Hannibal

New member
בעיה

משום מה, נמחק לי כונן D בווינדוס, וכל המחיצה של לינוקס!! לא יודע איך, אולי זה היה וירוס, אבל כל מה שהיה לי שם נמחק! יש איזה דרך לשחזר את הכוננים? אני מניח שהמידע עליהם עדיין נמצא שם, אלא רק ההפניות בFAT נמחקו.

אשכר

New member
שחזור partitions אבודים !!!

יש כמה כלים שעובדים בתחום, והם פשוטים לתפעול. הם לא משחררים אותך מאחריות להבין מה קורה שם, אבל הם מאד מקלים על העבודה (מנסיון מר): זה הכי יכול לעזור: find partitions - findpart401.zip אני אשלח את זה רק אם אתה לא מוצא בעצמך (גוגל או משהו) וזה כל השאר - בחשיבות יורדת: explore2fs-1.00-pre4.zip תוכנית לWINDOWS שיודעת לקרוא מערכת קבצים ext2 (זה עובד יופי!) Searches for Linux ext2 superblocks and calculates possible partition location - fext2-13.zip Searches a disk for occurences of a word or sentence - fword12.zip Command line partition table editor - epart33.zip partitions - fpsys12.zip Partition editor (stable) - part-240.zip 32GB problem detector - gb32-10.zip Lists the content of a FAT partition - chsdir11.zip DOS device driver that adds read-only drive letters for lost FAT

אשכר

New member
קצת התבלבלו לך המושגים?

הדיסק מחולק לpartitions ומה שאבד/השתנה אצלך זה partition table של הדיסק. וירוסים, או התקנה דפוקה של windows 2000 יכולים לעשות את זה. ועוד כלי פשוט ונוח זה mount של לינוקס. אם תצליח לשכנע אותו לעשות mount בנקודה מסוימת בדיסק, עם הפרמטרים הנכונים של sector size וכו´. אני לא מבין בזה, אבל מישהו בעבודה שלי כתב/תיקן איזה device והוא הצליח לעשות mount בלי ההגדרות של הpartition

למעלה