בעיה..!

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
בעיה..!

שלום, אז אני גרה במושב באזור המרכז ועכשיו התחילה עונת הנחשים... אז הבוקר בכניסה לבית ראיתי נחש... רק שהוא כבר היה בסף של הדלת מבפנים... אז עשיתי משהו טיפשי וסגרתי אותו בפנים ונישארתי בחוץ... ראיתי רק מעט ממנו הוא לא היה עבה במיוחד... (עובי של שתי אצבעות בערך) צבע ירוק בקבוק כהה אורך קצת פחות מחצי מטר והגב היה יותר כהה אבל בשברירית שניה שראיתי לא הספקתי לראות אם יש לו סימונים כלשהם על הגב. בכל אופן סגרתי אותו בתוך חדר אחד... ועכשיו ניסיתי להוציא אותו , אבל אני לא מוצאת אותו הוצאתי כל מה שהיה בחדר הזה החוצה מלבד הארון בגדים שהיה פתוח... עכשיו השאלה שלי היא כזו וסליחה מראש על הבורות, האם הוא יכול להיות שהוא עלה וניכנס לארון? והוא מסתתר שם בבגדים? אם יש מקומות שהם מעדיפים להיות בהם? אם יש דרך לשים משהו שיפתה אותו לצאת מאיפה שהוא נמצא... ואם לפי התיאור השטחי שנתתי אתם יכולים לומר לי אם הוא ארסי או לא... המון תודה מראש.

naja

New member
תשובות.

דבר ראשון, אני מקווה שבדקת בדקדקנות רבה כל מה שהוצאת מהחדר. לא מין הנמנע שהוצאת אותו ביחד\בתוך משהו. הוא יכל להיכנס לארון, גם אם זה מצריך טיפוס והוא בהחלט עשוי להסתתר בתוך בגד. בתוך בית לא יהיו לו מקומות מסתור מועדפים. כל מקום צפוף וחשוך יתאים לו. אין דרך לפתות אותו החוצה. לפי התאור קשה לדעת באיזה נחש מדובר. ממליץ לך ליצור קשר עם המוקד העירוני\איזורי ולברר אם הם נותנים לתושבים שרות לכידת נחשים על חשבונם. אם כן, אל תהססי להזמין. אם לא, ממליץ לך בחום לשקול להזמין לוכד שיעזור לך.

New member
הוא יצא לבד...

וזה היה צפע ארצישראלי... והוא גם לא היה קטן כפי שחשבתי... העיקר שהוא יצא :). תודה בכל אופן

למעלה