בעיה

בעיה

לא זוכר עד איזה עונה ראיתי, מה שאני זוכר מהפרק האחרון שראיתי זה שג'ק, סם, דניאל, וטילק יושבים ליד הבקתה של ג'ק לדוג דגים, באגם שאין בו דגים, ומדברים מה יהיה בהמשך. מישהו יכול לספר לי מה היה ב"סטארגייט" בעונות שלא ראיתי? בתודה.

subatoi

New member
זה בדיוק סופעונה 8,

פחות או יותר. ככה שלא הפסדת כלום, אם ראית את הפרק אמש.

subatoi

New member
הכי טוב אם תחפש

בגייטוורלד, או משהו בסגנון

מ א ג ר ט

New member
יש שניים כאלה:

שני פרקים בעונה נגמרים ככה: הפרק שדניאל חוזר מהבר של המתעלים, והפרק האחרון. סצינה זהה כמעט.

סלמאק

New member
יפה שאמרת "אגם שאין בו דגים"

זה פרט חשוב! תנסה להיזכר, אתה בטוח שלא היו דגים באגם? כי אם לא, מדובר בסיום הפרק THREADS, מה שאומר שפיספסת 2 פרקים מאוד יפים, MOEBIUS חלק 1+2 (פרקי סיום, ראה הרחבה עליהם בשרשור אחר בעמוד זה תחת הכותרת "עונה 8- 2 פרקים אחרונים"). בסופו של MOEBIUS חלק 2 העלילה חוזרת לאותה סצינה על שפת האגם, אלא שהפעם הוא מאוכלס בדגים. מלבד זה לא פספסת אף עונה, רק 2 פרקים חביבים שאינם כ"כ קריטיים להבנת העלילה. מכאן מתחילה העונה ה- 9 שהפרק הראשון שלה שודר בשבת האחרונה ב- 20:10 בערוץ הראשון. אם פספסת גם אותו, ראה תקציר על הפרק כאן: http://www.gateworld.net/sg1/s9/index.shtml או כאן: http://bb.1asphost.com/px784/guide.asp?season=9

Nogmor

New member
מה שמעלה את השאלה הנדרשת...

איך בכלל מפספסים את התוכנית?? רק אם יקרוס העולם המערבי ומלחמת העולם השלישית תתחיל, אולי, אבל רק אולי, אני אפספס את העשר דקות הראשונות.

סלמאק

New member
בוא'הנה, אתה מעריץ חלש...

אתה נותן לקריסה של עולם או לאיזו מלחמה מעאפנה לגרום לך לפספס 10 דקות?!?!? איפה ההערצה האין סופית שלך?
גם אם אני אהיה בקומה, לאחר שספגתי מתח מרובה זאט, ירי מנשק מטה, והוציאו לי את ה'פרימטה' (אם היה לי...) והעולם היה תחת מתקפה שתגרום לו להיראות כמו אבידוס או טולאנה, המקסימום שהייתי מפספס היה מנגינת הפתיח.

Nogmor

New member
האמת התכוונתי לזה, אבל

פשוט ייחלתי לכך שעשר דקות זה בערך יהיה הפתיח באותו הזמן, כי התוכנית הרי ברור מעילו תיפתח לתוכנית של שעה וחצי כל פרק - והפתיח בעצמו יהווה כ"פלאשבק" לכל פרק רק בשביל שנזכור מה היה בפרקים הקודמים - לא?

סלמאק

New member
ברור, ברור...

אבל אני התכוונתי רק למנגינת הפתיחה. את ההקדמה לפני המנגינה אני רואה, אבל אח"כ במהלך ניגון מנגינת הפתיחה, זה הזמן להכין את עצמך והסביבה שלך לצפייה, אתה סוגר את החלונות, נועל ת'דלת, מנתק את הטלפון, מרים זעקה (ומוודא שתישמע בכל הבית) שאומרת "זהו, מעכשיו אף אחד לא מפריע לי, אני לא כאן!!!!! מה, לא?

מ א ג ר ט

New member
בכזה איחור?

השעון יד שלי מתוכנן לצלצל בחמש, כדי שיהיה לי מספיק זמן להכין קפה וסביבת צפיה עוד לפני הפתיח... מה, הוא לא מספיק יפה?

Nogmor

New member
פחחחחחחח

לפלאפון שלי יש הטרדה קבועה של הצקה כל שבת בשעה 16:30 (דאז, כיום זה כבר לשעה 19:40) כך שיהיה חצי שעה להתכונן נפשית וסביבתית (על פי תיאורו הדומה של סלמאק כמובן) לקראת התוכנית הממענת לבוא.

מ א ג ר ט

New member
אוקי,

בינתיים אתה לוקח אותי. אבל שימו לב לדבר הבא: (ניסיתי לצלם ולא הצלחתי)- יש לי פתק צהוב דהוי שכתוב עליו: יום שבת! סטארגייט שידורים חוזרים! 17:05! טוב זה עלוב, מה לעשות. ניצחת בתחרות.

kinspirit

New member
אנשים

אתם צריכים שהשעון יצלצל לכם כדי לזכור שיש סטארגייט?! אתם צריכים לחכות לזה כל השבת, להסתכל על השעון כל חצי שעה ולחכות שהשעה כבר תגיע

subatoi

New member
פעם, כשהיינו צעירים,

זכרנו הכל ככה לבד. אוטמטית, כשהתקרבה השעה, היינו נזכרים וישר התכוננו. היום, בחודשים האחרונים, כבר לא זוכרים תכניות, ובגלל זה הולכים עם רשימה של התכניות החשובות במהלך השבוע. מציצים ברשימה כמה פעמים ביום, וככה לא מפספים כלום. קשה, קשה

סלמאק

New member
טוב, אני אסביר לך את העניין...

פעם היתה לי קלטת שבה הייתי מקליט את כל הפרקים האחרונים של סטארגייט לצפיה חוזרת. היו נכנסים בה בערך 4-5 פרקים, ובכל פעם שהיא היתה נגמרת, הייתי מחזיר להתחלה ומקליט שוב (ע"פ עקרון F.I.F.O). פעם, כאשר חיכיתי כל השבת (כל השבוע למעשה) וסבלנותי בקעה בערך שעתיים לפני השידור, החלטתי לספק את הצורך העז בצפייה חוזרת בפרקים האחרונים, רק לבינתיים, עד שיתחיל. הבעיה היא שקצת נסחפתי עם הצפיה וכשהסתכלתי על השעון, גיליתי להפתעתי כי אני מפספס את הפרק בחצי שעה... איזו הפתעה נעימה
מאז, תמיד היה לי שעון מכוון לשעה 16:45, מספיק זמן כדי להכין קלטת, ולא יותר מדי זמן כדי לאבד את עצמך ולשכוח משום מה...

מ א ג ר ט

New member
רק ליתר בטחון

קורה לפעמים שהשלווה של השבת, בשילוב תרגילים משעממים ביותר בחדו"א (חודש וחצי לסוף!!!) גורמים לתרדמת עמוקה גם במצבים הכי פחות נוחים: מהרצפה ועד לשולחן הכתיבה. אז צריך שעון שיעירו ואתנו, לא? חוץ מזה, ככה יש לי שעה קבועה ביום לחשוב על סטארגייט: עשיתי בגרות מדכאת, ופתאום השעון צלצל ככה וזה הזכיר לי שיש גם דברים משמחים בחיים!

למעלה