בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

TheGreatNut

New member
את יכולה לפרט מעט יותר?

כלומר, לא הבנתי האם את מרוויחה הרבה כסף ומוציאה הרבה, או שאת מאוד מקצועית אך לא מרוויחה הרבה... זאת רק הייתה דוגמא לכמה דברים שונים שיכלתי להבין ממה שכתבת, אז אשמח אם תחדדי או תפרטי מעט.

TheGreatNut

New member
האם את יודעת מה כדאי לך לעשות...

על מנת להרוויח יותר בתחום? האם את יודעת מה חוסם אותך מלהרוויח יותר (אם יש כזה דבר)?

אני חושבת

שזה בעיקר תוצר של מסרים מהבית שכסף קשה להרויח ושצריך להסתפק במועט. וגם בעיקר תחושת ערך עצמי נמוכה בגלל ביקורת קשה שלי כלפי עצמי.

נשמע שראייתך אודות עצמך

יחסית בהירה, ושרק בשלב המעשי - אינך יודעת איך לשנות זאת. אולי תתחילי ברשימת המסרים/האמונות שיש לך בנושא. ואחרי שתרצי את הרשימה, תצרי רשימה חדשה של מסרים חדשים, מעצימים ונכונים יותר, מלאי שפע, הצלחה, קלות, ואהבה. מוכנה לעזור לך עם ההתחלה. בואי ניקח לדוגמא את האמונה/התחושה: צריך להסתפק במועט. במקום זה אציע אמונות/תחושות חדשות אודות החיים: - העולם הוא מגרש המשחקים שלי - אני נהנית מכל השפע שיש ליקום להביא לי - אני נהנית לבטא את עצמי בדרכי הייחודית ולקבל על כך הכרה כספית - יש שפע ביקום לכולם ואני נהנית ממנו

מיכל

שלום ותודה שהתייחסת. אין כמוני "אלופה" בסוגסטיות וד. מודרך אלא שברגעי האמת ממש אני תופסת את עצמי מטר מההצלחה ובולמת אותה במו ידיי. ממש בדקה ה 90 אחרי שהכנתי הכל לצורך מימושה. מפילה את כל המגדל שבניתי מתוך אמונה של "איך אצליח להתמודד עם כל ההצלחה ? ושכולם יקנאו בי ? ישנאו אותי עליה ? ואפסיק להיות קורבנית במשפחה ? וארויח יותר מבן הזוג שלי ? ואם אאבד הכל ?

fire snake

New member
יפה

אם אני רואה נכון, התחייבת לעצמך ולעוד מישהו מתישהוא לא להצליח. בז'רגון הקסטנדי, "חתמת על חוזה". כדי לבטל את החוזה, עליך: 1. לזכור את המאורע 2. להבין שההבטחה אינה רלבנטית עוד ולא תביא תועלת למי שהבטחת לו 3. להבטיח (ולקיים) משהו אחר לאותו אדם (זה אדם, אם אני רואה נכון) - אולי מתנה אחרת, ואולי רק התייחסות מסוימת. לדעתי את יכולה לפתור בעייה גם לה\ לו אם תעשי זאת. הסתכלי על ילדותך. בהצלחה. אחר כך תבדקי אם את מסכימה לעשות כל מה שהמקצוע שלך דורש שתעשי, ואם לא - מה יש לעשות בעניין. (לוותר? לשנות מקצוע? לשנות שינוי מזערי? איזושהי הצהרת כוונות פומבית?) (את יכולה להשיגני במסר אישי \ מייל)

למעלה