בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

היי גם יפה וגם אינטלגנט...

חייבת לציין שאהבתי את הניק...אוהבת אנשים שאוהבים ומעריכים את עצמם לעניין שאלתך... הכל קשור ומתמקד בהשלמה אמונה זה דבר נפלא עבור אלה שרוצים לקבל תשובה או הצדקה לגורלם ואם אכן את מאמינה "שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח." אז קבלי זאת כך והיי שלמה בכך אך אם אינך מרגישה וחושבת כך יש לך שתי ברירות א. לעסוק בתחום שלך שאת מאוד אוהבת ומצליחה ולקבל את התמורה של סיפוק בעשייה העשירי את עצמך והעניקי לעצמך הנאה וקבלה שהנך מסתפקת במילואי האושר הפנימי שלך ב. לוותר על הסיפוק ולפנות למקצוע אחר אשר יכניס לך הכנסות גדולות יותר ויעשיר אותך עבור התמורה והזמן שאת משקיעה אך מאחר ובחיינו אין מושלמות ומשהו בא על חשבון משהו והמציאות לפעמים מחייבת אותנו לבחור חשוב לבחור ולפעול בדרך שהכי טובה עבורך בהשלמה כך השקט יעטוף אותך אישית לא מאמינה שנגזר עליך עוני המחשבה והתחושה הזו עולה כשאנו מצפים או שואפים מעבר לאפשרותינו ולמציאות שלנו ואנו הורסים ולא מעריכים את מה שיש בידינו כאן ועכשיו עצם זה שזה מתסכל אותך ובטח מעקיר גם את הסיפוק האישי שלך כלפי התחום שאת עוסקת ומצליחה בו מאותת על שינוי גישה וחשיבה ואני יוצאת מנקודת הנחה שניסית ובדקת איך? ומה האפשרויות שעומדות בפניך להרחיב ולהגדיל את שכרך האפשרויות מולך עליך לבחור ולהשלים בהצלחה

התמודדות עם פחדים שחוסמים צמיחה

שלום, אם "הלקאה עצמית" הינה השערה, אז פחדים יכולה להיות הגדרה רחבה יותר של אותה ההשערה. לפניך מאמר שפורס מספר דרכי התמודדות עם הקושי. המאמר חירות אישית כתהליך פרידה מפחדים החוסמים צמיחה אישית בעבודה

snow707

New member
העלית לפחות 2 בעיות .

בחרי והגדירי את הבעיה האחת שעליה את מתכוונת לשים את הפוקוס.

למעלה