בעיה

YellowAce

New member
בעיה

בעיה שאני נתקע על דברים כשקורה משהו שלא נראה לי. למשל ברגע שאני רואה משחק כדורגל שחיכיתי לו הרבה זמן צריך לציין. ונניח דודה שלי שמפורעת הנפשה בלשון המעטה נכנסת וישבת איתי כל המשחק נדפק לי. בעיה נוספת היא שאני מפתח לעצמי תיקים משום דברים שלא נראים לי. וברגע שקורה דבר שלכאוה אצל אנשים אחרים נראים בסדר אצלי הוא יכול להיראות לא בסדר... אם מישהו הבין אותי (וזה קשה) ויכול לעזור אודה לו.

שאלות...

באמת היה לי קשה להבין כל מה שתארת. האם אתה מתכוון שאתה מתייחס באופן קיצוני מדי לדברים שקורים לך? שאתה רואה הכל שחור או לבן? תנסה לתת לנו עוד כמה דוגמאות למקרים האלה ואולי אוכל להבין טוב יותר. כל טוב, רינה בלום

YellowAce

New member
תגובה מפורטת.

אני נכנס לחרדה מכל דבר כמעט שקורה לי. ולכן חוץ מאשר דברים שאני נהנה מהם אני לא יודע מתי אני שפוי - אם בכלל. ואולי זה ייתן לך יותר מושג על מה שאני עובר.. לפני כחודש (8.6) מישהו טפטף לי LSD בלי שידעתי חייב לציין. רוב הפסיכוזות שהיו לי די עברו לי אבל מידי פעם אני נזכר במצב החרדה המפחיד שאליו נכנסתי באותו זמן ואני מקבל מזה ממש פחד.. דוגמא: נניח ואני רואה איזה צללית או אור שמזכיר לי את אותם צבעים מחרידים אני מקבל ממש פחד.. הגעתי למצב שאני לא יודע אם אני יכול לצאת מהזיכרונות האלה שכאשר הם באים המצב לא נעים בפרט.. לפי לדעתי זה מה שתוקע אותי בעיקר (הפסיכוזות של הלסד) ושלא תביני לא נכון אני מנסה להשתחרר מהם ואף מצליח אבל ברגע שאני עושה משהו מסויים לא רגיל בשבילי בתקופה האחרונה הפסיכוזות חוזרות.

שאלות נוספות

אתה משתמש הרבה במושג פסיכוזה. האם פעם איבחנו אותך במצב פסיכוטי? האם היית פעם בטיפול פסיכיאטרי כלשהוא? האם לקחת תרופות? האם הסיפור הזה על הסמים היה חד פעמי? בוא וספר לי יותר פרטים. רינה בלום

YellowAce

New member
תגובה

לא איבחנו אותי לעולם. הייתי בטיפולים פסיכאטרים שהייתי בצבא - הם היו בשביל לצאת מהצבא. לא לקחתי תרופות. הייתי מעשן כרוני של חשיש עד לפני חודש וחצי..

לפנות לרופא המשפחה

נראה לי די דחוף שתפנה לרופא המשפחה שלך כדי לעבור בדיקות מקיפות בריאותיות: גם פיסיות וגם נפשיות. יכול להיות שהשימוש הכרוני בחשיש יצר אצלך מצב מסוים שדורש טיפול. כמו כן אולי אתה זקוק לאיבחון של פסיכיאטר. כדאי שלא תחכה עם זה. בהצלחה, רינה

למעלה