בעיה...

בעיה...

הסידרה הטובה ביותר אי פעם, ואני לא מצליח לראות אותה... אני לא נמצא בבית בשעות הבעייתיות שהסדרה משודרת, ויש לי בעיה עם הוידאו... האם יש אפשרות איפה שהוא לרכוש את כל הפרקים? האם למישהו כאן יש את כל הפרקים והוא מעוניין למכור לי קלטת או דיסק צרוב עם הפרקים? להוריד מהרשת זה לא אפשרי, כי אין לי מושג ירוק בזה... ניתן להשיב בפורום או במסר, תודה מראש...

rocket

New member
היי ,

בעקרון אני עכשיו מקליטה את כל הפרקים. מאיזה איזור בארץ אתה? בעקרון אני יוכלה לעשות העתקים של קלטות בתמורה להוצאות של הקלטות+דמי משלוח.

ToryMaster

New member
המ, שוטרת זכויות יוצרים?

|מפיצה את תורתי מפורום האוס לשאר העולם| חושבתני שזה גם בגדר לא חוקי.

rocket

New member
אף פעם לא שמעתי על איסור

להקליט מהטלויזיה לוידאו ולתת לחברים. אילו זה היה ככה לא היה חוקי למכור מכשירי וידאו וקלטות.

MetalSlider

New member
ברור שאסור...

קראת פעם זכויות יוצרים בפתיחת קלטת? ודי חוקי למכור צורבים,אם אני לא טועה...

rocket

New member
מה הקשר לפתיחת קלטת ?

יש סרט בטלויזיה ואני מקליטה אותו, אז אסור לתת לחברים שלי את הקלטות?....

ToryMaster

New member
נכון בתחילת סרטים?

אז יש את האזהרה הזו, שאין לעשות את זה ואת זה ואת ההוא ואת השם? אחד מהדבברים הוא שאסור להשתמש בקלטות ובהקלטות למטרות הפצה או הקרנה שאינן לשימוש פרטי [אם את משאילה קלטת זה אולי בסדר, אבל להקליט עותקים לא, כנ"ל אם את יושבת ורואה עם חברים סרט זה סבבה, אבל אם זה המוני או תמורת תשלום אסור].

גלבטרון

New member
תיקון הבהרה

זה בניגוד לחוק להעתיק ו-/או לשכפל סרטי DVD ו-/או סרטי וידאו שמיועדים להשכרה ו-/או למכירה. בנוגע להקלטת סרטים ו-סדרות מן הטלויזיה - הדבר מותר ואינו בניגוד לחוק (עד כמה שידוע לי). מה שבניגוד לחוק הוא המכירה של אותם סרטים וסדרות וזאת מכיוון שה"מוכר" לא שילם על הזכות למכור אותם ועל כן הרווח שלו הוא לא חוקי. כמו כן המוכר לא משלם על רווחיו מיסים. אין שום בעיה להעתיק סרט שהוקלט מהטלויזיה ולהביא אותו מתנה לחבר, פשוט אסור לגבות עליו כסף. *) חשוב לציין כי אינני עורך דין וכי אין להתייחס לדברי כעובדות ו-/או הייתר לכל מטרה משהיא. דבריי הם רק מסקנותי ממה שאני מכיר ומבין. הנני ממליץ למעוניינים לבדוק את הנושא יותר לעומק.

rocket

New member
אתה צודק במה שכתבת,

תחשבו על זה ככה , אם אני מקליטה משהו בשבילי ואת השידור החוזר אני מקליטה למען מישהו אחר שאין לו וידאו - מה, זה לא חוקי? בטח חוקי. בשביל זה הומצא הוידאו. ולא התכוונתי לגבות כסף. כל מה שכתבתי בהודעה זה שאני רוצה החזר על מה שאני אוציא על רכישת הקלטות הריקות ועל שליחת הקלטת בדואר שזה דיי הוגן לדעתי.

ToryMaster

New member
בעיקרון?

אם את מקליטה ושולחת למישהו אחר, בלי שום החזר, נראה לי שזה בסדר, אבל אני חושבת שעם סוג של תשלום, זה לא חוקי, אם כי זה באמת נשמע אבסורדי. טוב, החוק היבש לא נרטב מדמעה של ילדה וכל זה.

Fairywitch

New member
זה אכן חוקי../images/Emo45.gif

זה חלק מחוק "הצפייה המאוחרת", המתירה לאנשים להקליט לעצמם ולחברים תכניות וכיו"ב כי הם לא יכולים לצפות בזמן שזה משודר. חוץ מזה- זה לשימוש פרטי, וגם זה מותר בחוק. ויש עוד משהו- מותר להשתמש בדברים כאלה לצרכי מחקר וביקורת- אולי החברה שלך רוצה לכתוב מחקר על התכנית
שמישהו יוכיח שלא

Wing Chan

New member
יש בוקסט של עונות 1+2 באוזן השלישית

נראה לי ששם לפחות, לא זוכר איך קראו לחנות ההיא. אה וזה של דיוידי, לא וידאו.

למעלה