בעיה שלום אני חושב שיש לכם בעייה חמורה
° °•°ShAnShuNa°•° New member 27/3/07 #9 ../images/Emo2.gif הרגע הבעתי בפנייך את רגשותיי הכנים, את רצוני שתמשיך לחיות, וזה מה שאני מקבלת?? חוצמזה, אני תמיד נחמדה
../images/Emo2.gif הרגע הבעתי בפנייך את רגשותיי הכנים, את רצוני שתמשיך לחיות, וזה מה שאני מקבלת?? חוצמזה, אני תמיד נחמדה
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/3/07 #12 דיי נו...עכשיו אתה סתם.. קושוקושון.. יו מייק מי בלאש.. אני לגמרי אוברייטד
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/3/07 #14 טוב, רק תזכור שהיו לי כוונות טובות וניסיתי למנוע את זה מהתחלה
S shmuelr New member 28/3/07 #15 זה בסדר.. אני פצוע קשה... יצאתי מזה אני מקווה שזה לא הדיר שינה מעינייך. את חתיכת סטלנית. תעשי לי ילדים!
זה בסדר.. אני פצוע קשה... יצאתי מזה אני מקווה שזה לא הדיר שינה מעינייך. את חתיכת סטלנית. תעשי לי ילדים!
S shmuelr New member 28/3/07 #18 אבל אבל אבל... איך הגנים המדהימיםם שלך ישכנו בילדי? יודעת מה... כאילו יששש מחרררר
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/3/07 #19 וואי..תקשיב אין לי מושג איזו תמונה יש לך בראש, אבל הגנים שלי ממש רחוקים מלהיות מדהימים.תרחיק אותם מהילדים שלך ויפה שעה אחת קודם! ולא הבנתי מה קורה מחר
וואי..תקשיב אין לי מושג איזו תמונה יש לך בראש, אבל הגנים שלי ממש רחוקים מלהיות מדהימים.תרחיק אותם מהילדים שלך ויפה שעה אחת קודם! ולא הבנתי מה קורה מחר
S shmuelr New member 29/3/07 #22 חחח זה בצחוק... אני לא באמת מכיר אותך יקירתי.. את ייבשת לי את הצורה מתי שביקשתי איסיקיו. אז מאז אני במסע אחרי האיסיקיו שלך..
חחח זה בצחוק... אני לא באמת מכיר אותך יקירתי.. את ייבשת לי את הצורה מתי שביקשתי איסיקיו. אז מאז אני במסע אחרי האיסיקיו שלך..
S shmuelr New member 29/3/07 #23 חבר'ה.... שני לא רצתה לפרסם פה את זה..... כי היא בחורה מאוד מקובלת ומפורסמת... וזה דיי פאדיחה בשבילה להוסיף אנשים כמוני לאיסיקיו המשובח שלה.. אז הנה...היא הוסיפה אותי לאיסיקיו.. גם אמרה לי שאני אחד התותחים שיצא לי לפגוש.. סתם.. הגזמתי קצת.. אבל היא הוסיפה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חבר'ה.... שני לא רצתה לפרסם פה את זה..... כי היא בחורה מאוד מקובלת ומפורסמת... וזה דיי פאדיחה בשבילה להוסיף אנשים כמוני לאיסיקיו המשובח שלה.. אז הנה...היא הוסיפה אותי לאיסיקיו.. גם אמרה לי שאני אחד התותחים שיצא לי לפגוש.. סתם.. הגזמתי קצת.. אבל היא הוסיפה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח