בעיה........:[

sansap

New member
בעיה........:[

שלום לכולם! יש מישהו.. אפשר לקרוא לו ידיד.. שאני מאוד אוהבת! אנחנו מדברים המון.. גם בטלפון וגם במסנג'ר..כל יום אנחנו מתקשרים אחד לשני..אנחנו גם נפגשים דיי הרבה אחד אצל השניה.. (למרות שעכשיו אנחנו נפגשים קצת פחות.. :\ ). קיצר.. הכל נראה טוב ויפה.. העניין הוא.. שאני לא יודעת מה הבסיס לקשר שלנו! אני רואה אותו בתור חבר.. אבל אני לא יודעת בתור מה הוא רואה אותי.. וזאת הבעיה. כשנפגשנו.. הרבה פעמים הגענו לסיטיואציות של קרבה.. נגיד.. הוא שכב על המיטה שלי ואני נשכבתי עליו בערך.. הצמדנו את הראש אחד לשני... ואפילו כמעט התנשקנו ( זה היה קורה אם לא הייתי מפחדת ומזיזה את הראש אחורנית :\ ). אני ממש רוצה להיות איתו.. אני מרגישה שגם הוא רוצה.. (הוא הרבה פעמים אומר לי כמה שאני מיוחדת בשבילו.. וכל מניי כאלה..). מצד שני.. אם אנחנו כל כך רוצים אחד את השני.. אז למה זה לא קורה באמת?? אולי לא נועדנו אחד לשני? :\ מה אתם מציעים לי לעשות כדי שכן יקרה ביננו משהו?

למה דחוף לך שיקרה משהו?

נשמע שאתם אחלה בתור ידידים אז למה שלא תשאירי את זה כך? תגדירי את זה לעצמך כידידות נפלאה ותשאירי את זה כך. לא שווה לך לדעתי להפסיד את זה. [דוד]

sansap

New member
העניין הוא

שאני מרגישה אליו משהו.. לא בתור ידיד.. אני חושבת שאני מתחילה להתאהב בו. זאת הבעיה.

sansap

New member
חשוב לי לציין עוד משהו..

נהיינו ידידים לא מזמן.. ממש לפני חודשיים שלושה.. ככה שאם לא הולך אני לא אפסיד ממש.. כי המטרה שלי הייתה מהרגע שנהיינו ידידים זה שנהיה ביחד.. מבין ?

שiבב

New member
אז

לדעתי פשוט זרמי איתו...ואם את כ``כ רוצה להיות חברים אז תגידי לו אני אוהבת אותך ו...יאללה קלוט תרמז...חח

עכשיו אני מבין.

את יכולה לומר לו משהו בסגנון של ``**** (איך שקוראים לו) אני... מחבבת אותך... מאוד. אני רוצה אותך בתור יותר מידיד. ואני רוצה שניקח את זה לשלב הבא``. בהצלחה ובהנאה!

ורדונה2

New member
אהמ

אם במצב הנוכחי אתם גם ככה קרובים ורגילים למגע אחד של השנייה, פשוט תיצרי עוד קירבה. תגיעי איתו למצב בו ברור כשמש שהמגע ביניכם והקירבה שלכם היא לא קירבה של ידידים. בדיוק כמו עכשיו, רק תגבירי הילוך. כשאת מגיעה איתו לסיטואציה בה נשיקה כבר מתבקשת- כל עוד הוא לא נרתע- אין סיבה שלא תיזמי את הצעד הראשון בעצמך. אחרי כן אני בטוחה שהאווירה תשתנה קצת, ויהיה מובן מאליו שידידים אתם כבר לא. בשלב מסוים, אם העניין לא עולה והקשר עוד נשאר בסימן שאלה, פשוט תעלי את הנושא כבדרך אגב.

sansap

New member
תודה רבה לך :)

כשכמעט התנשקנו הוא יזם את זה.. היינו באוטו ובאנו להפרד.. ואז התחבקנו למשך דקה... ולפני שבאנו להתרחק מהחיבוק הוא התחיל להתקרב אלי.. והיינו ממש קרובים.. אבל לא יודעת מה קרה לי פתאום.. פשוט נכנסתי קצת ללחץ.. והתרחקתי טיפה.. עד שכבר לא היינו קרובים כל כך.. את חושבת שעכשיו אני צריכה ליזום את זה? ואם כן.. אז איך יוזמים נשיקה?? =\

ממש ממש בקלות.

מתקרבת לאט לאט ובעדינות לראש שלו, מסתכלת על שפתיו, הוא יבין כבר שהולכת להיות פה נשיקה, יתקרב גם הוא, ואופ בלי שתשימי לב תמצאי את השפתיים של שניכם מאוחדים. כמה כיף? D:

ורדונה2

New member
התכוונתי להעתיק לך מן תמצות של זה שכתבתי

פעם באיזושהי קומונה, אבל מישהי החליטה פתאום לחסום אותי ללא שום סיבה או התראה (*אהמ אהמ* בר *אהמ אהמ*). מספיק שתגיעי בהדרגה למצב בו אפשר למדוד את הקירבה בין הראשים שלכם בסנטימטרים כדי ליזום נשיקה. זאת לא בעיה. אתם כבר מתחבקים, מחזיקים ידיים ומתלטפים? פשוט קחי את זה קצת יותר רחוק. דברי איתו על צבע העיניים ו"תבררי מה הצבע שלהן", "כי הן כל-כך יפות". תדביקי לו נשיקה בלחי ותביטי בו כמה שניות מקרוב אח"כ. את יכולה גם לתת לו ליזום ראשון. אני מניחה לפי התיאורים שלך שהוא לא עושה את הצעד הראשון כי הוא מרגיש שאת נרתעת, ולאו דווקא כי הוא לא מעוניין להגדיר את הקשר כקשר זוגי. בכל מקרה, כל עוד הוא לא נרתע אבל מהסס ולא עושה את הצעד הראשון, את תמיד יכולה ליזום בעצמך. בהצלחה, מותק

ורדונה2

New member
תיקון:

דברי איתו על צבע העיניים שלו*, תתקרבי אליו* ו"תבררי מה הצבע שלהן", "כי הן כל-כך יפות".

pacific ocean

New member
אף אחד לא נועד למישהו אחר!!

אין כזה דבר "הגורל הפגיש ביננו" אין כזה דבר "החצי השני שלי" או "הנפש התאומה שלי"..... אבל יש כזה דבר שנקרא "שני אנשים שמאוד קרובים אחד לשני ומאוד רוצים אחד ת'שני והם פשוט לא יודעים איך לנצל ת'מצב" אז בובה....תראי אם הוא באמת מעוניין ותתחילי לעבוד.....אם זה לא יבוא ממך או ממנו....הגורל בטח לא יביא לך את זה על מגש של כסף :) בהצלחה

למעלה