בעיוה בפרימיר.....

cloudr

New member
בעיוה בפרימיר.....

אני לוחץ אנתר... הוא מרנדר לי את הכול.... הוא מסמן לי שהכול רונדר... אבל במקום שאני יוכל לראות את הסרט חלק הוא בונה אותו עם קפיצות חדות בין פריים לפריים... מדיי פעם הוא הולך פריים אחורה , פריים קדימה אחר כך סתם מדלג על כמה פריימים וכו... בקיצור הוא לא יודע לעשות רנדר נורמלי והוא נופק אותו.... (מקווה שהצלחתם להבין משהוא...) למישהוא יש מושג מה עושים?? תודה מראש.....

giladarad

New member
רינדור

באיזה גרסה אתה משתמש? בכל מקרה יתכן והבעיה היא רק בהצגה של הקטע המרונדר. 1. האם בעבר זה עבד בסדר או שמהיום הראשון זה כך? 2. נסה לאתר כיכן התוכנה שומרת את הקבצים המרונדרים (בד"כ איזו ספריה זמנית). צפה בקובץ שרינדרתה (מיין לפי תאריך היות והשם הוא חסר משמעות). האם גם במדיה פלייר הקליפ המרונדר קופץ? 3.אם גם במדיה פלייר הקליפ המרונדר קופץ אז יש לך בעית ביצועים במחשב. יתכן והדיסק שלך איטי מידי ו/או חסר לך זיכרון ו/ואו הדיסר שלך "מבולגן". 4. אם הדיסק "מבולגן" אז מחק קבצים ישנים וזמניים ואז בצעה (דיפראד) איחוי של הקבצים המפוצלים. הדבר ישפר מאוד את הביצועים של הדיסק. 5. אם במדיה פלייר הקליפ המרונדר נראה טוב, אז המדובר בבעית ביצועים של המחשב / דיסק. רצוי לבדוק האם היצוא לקלטת או MPEG נראה טוב. מקווה שעזרתי...

למעלה