בעיונת

Marvelous

New member
בעיונת

אני חושבת שנדלקתי על ידיד של חברה שלי. הבעיה שלפני זמן מה חברתי- שנקרא לה ענבר ,רצתה בו אבל הוא לא רצה אז הם נשארו ידידים. שאלתי חברה אחרת שלי -דנה ,לגביו-והיא אמרה שכרגע חברתי ענבר כבר לא מעוניינת בו. נשארתי עם דילמה, כי מצד אחד הבחור מוצא חן בעיני,וכאילו יש לי אור ירוק לגביו מבחינת דנה. אבל מבחינת ענבר-חברתי שכן רצתה בו בעבר -אני לא רוצה לפגוע ברגשותיה כי אולי היא תקנא, תכעס עליי וכו -אם עדיין יש לה רגשות כלפיו. אני גם חוששת לשאול את ענבר לגביו כי ממש לא בא לי לפגוע בה. ובשבילי להיות חברה זה דבר ראשון מאשר לחטוף לה ידיד שרצתה בו בעבר. (עבר-הכוונה ללפני כשנה).

Vdrums

New member
אז דברי איתה ותראי איך היא מרגישה

לגבי העניין, בין חברים טובים יש תקשורת טובה.

יש לך רגשות חזקים אליו?

אם סתם נידלקת עליו אני הייתי עוזבת את זה , אני לא חושבת שזה שווה את הפגיעה בה. אם יש לךרגשות חזקים אליו, דברי איתה, בתור חברה טובה היא צריכה להבין

לפי דעתי

עדיף שלא תהי חברה שלו כי זה יפגע בחברה שלך...ויגרום לקנאות וסיכסוכים..מה גם שיש מצב שתפסידי את החבר..הרי לא תישארו לעולמים..וגם את החברה ה6ובה שלך..בהצלחה!

מאיפה זה צץ? ../images/Emo12.gif

איפה שאני גרה, יין הכי טוב נמכר במרחק של 10 דקות מהבית. שום סיכונים...

Multik

New member
Thanks god that

I`m a man! We never have such a problem we waits top turn and take the girl if we want and i sure nothing will happen to incap he u will take her ex love

Vdrums

New member
מה? אתם עושים תורות על בחורות?

בחיי שאתה לא מובן... ומי עושה דברים כאלה בלי לדבר עם חבר שלו? זה חברות? דבר בשם עצמך!

למעלה