בעיונת :/

דנדוושש

New member
בעיונת :/

אנחנו נוסעים לפולין במרץ.. ב-20 או ב-21, ועד יום שלישי צריך לרשום את הזוגות של החברים... הבעיה ש.. אנחנו שלישייה :/ היינו אמורות להיות 4 ואז קבענו שנתחלק.. אבל אחת הודיעה בשנייה האחרונה שהיא לא באה [מסיבות ממש מטומטמות!] ועכשיו חברה שלי נתקעה לבד. אני יודעת בוודאות בשבנה שעברה ובשנים אחרות הם יכלו להיות 3 בחדר.. אבל הרכזת שיכבה שלנו אמרה שבשום אופן אי אפשר להיות שלישיה, וגם שאי אפשר להוסיף לחדר מזרון או כל דבר אחר... ואנחנו ממש בבעיה :| החברה שנתקעה לבד כבר מתחילה להגיד שהיא לא תבוא... ואני לא אתן לה לא לבוא בגלל זה!! :| הרכזת אמרה שאולי רק במלון אחד מתוך השלושה או ארבעה שנהיה יהיה אפשר להיות שלוש בחדר.... זה נראה לכם נכון? שאפשר רק זוגות? כשאתם נסעתם היה אפשר להתחלק גם לשלישיות כשאין ברירה...? אהה, ויש מישהו פה שנסע עם גשר? אני סתם רוצה לדעת איך היה :]

Eti No Name

New member
מה פתאום! ../images/Emo14.gif

אצלנו הרוב היו בשלשות, כי אנחנו רצינו! תעמדו על זה.. תאמינו לי שכל בתי המלון בפולין מרשים שלשות... בשבילהם זה חסכון וגם בשביל הבצפר.
וגם אם לא, שתצטרף לילדה אחרת.. זה לא כזה נורא, היא יכולה תמיד להיות אתכם.. זה לא מגביל או משו כזה. ואני נסעתי עם גשר.
היה ממש סבבה, אחלה חברה. רק המטוס היה מעצבן, אבל כל השאר היה ממש מעולה.. הם מקצועניים מאוד. תהני!

גם אצלנו היו הרוב בשלשות..

היו לילות שישנו אפילו רביעיות וחמישיות בתוך החדר ושהחדר שלי נשאר ריק לגמרי מאדם... תעמדו ותתעקשו על זה... יש חדרים לשלוש ובאמת זה יותר חסכוני למלונות ולבית ספר... תעקשו ותראי שבסוף תשיגו את זה..

היא יכולה לכתוב את עצמה בחדר אחר

וכשתגיעו למלון היא תישן איתכן, זה בכלל לא בעיה. גם חברה שלי הייתה צריכה ליהיות איתנו והיא רשמה את עצמה עם מישהי אחרת והיא ישנה אצלנו, וחוץ מזה כולם שם מתגבשים לא תיהיה לכן בעיה ! :] תהנו

Pukipsey007

New member
אנחנו היינו שלוש..

והצלחנו להסתדר. זו לא בעיה ושלא תוותר! חבל. מסע מוצלח

Osher191

New member
לנו אמרו שאפשר זוגות או שלשות.

מה שנבחר... והאמת שגם לי יש את הבעיה הזאת כי אנחנו 4 בנות שאני מכירה ממש טוב..זתומרת מהכיתה שלי.. אני, חברה ממש ממש טובה שלי, ועוד 2 חברות שהן פחות טובות אבל אני עדיין בקשר טוב איתן אני מעדיפה כמובן להיות עם החברה היותר טובה שלי, אבל אז אחת מהשתיים האחרות תעלב.. ואם נגיד לה שהיא יכולה להיות איתנו בחדר אז הרביעית תשאר לבד קיצר זה קצת בעייתי.. אבל אני בטוחה שתצליחי לפתור את זה

תכלס זה הכי בולשיט בארץ

כמו שכולם כבר אמרו...שתרשם עם עוד מישהי ופשוט במלון תיהיה איתכן...זה בקטע הזה זה שכונה...תכלס עשינו קומונה ישנו איזה 10 באיזה חדר...הם קיבלו חדר ממש ענק...של איזה 7 מיטות ואז כולם באו ולאט לאט הצטברנו והינו דיי הרבה...

אצלנו היה אפשר רק זוגות

אבל תכלס מי ישן בחדר שלו כל פעם התנחלנו בחדרים אחרים וישנו מלא בחדר אז תגידו לה שתרשם עם סתם מישהי להיות באותו חדר...... זה לא כזה משנה כולה שמים שם את הדברים,מתקלחים וישנים (ורוב הלילות תתנחלו בחדר אחר) אז חפיף....

מבינה אותך

גמלי הייתה את אותה הבעיה... חברה מאוד טובה לי נשארה לבד ולא היה לה עם מי להיות... היא כמעט פרשה אבל שכנעתי אותה שתכתוב את עצמה עם מישהי אחרת ובמקרה הכי גרוע שהיא לא תסתדר איתה היא תוכל לבוא לישון איתי בחדר... אנחנו ישנו רק בזוגות... לא היה כמעט מלון שיכולנו לישון יותר.... לפעמים מקבלים סוויטה של 2 חדרים... 2 מיטות וספה נפתחת... אבל לא בכל בתי המלון זה אפשרי.... מנסיון של טיול שנתי 5 בנות בחדר... לא קל להסתדר הרבה בחדר... מחכים הרבה זמן למקלחת... וחוזרים מאוחר ומתים ללכת לישון... מתווכחים מי ראשון להתקשר הביתה... ומי ישן במיטה הזו או הזו... לעצתי שהחברה שלך תרשום את עצמה עם מישהי אחרת... אני בטוחה שהן יסתדרו ואם לא... אז היא תעבור לישון אצלכן... שתיהיה לכן נסיעה טוב!!!

דנדוושש

New member
תודה לכולם :]

:) הבעיה היא שאין לה עם מי לכתוב את עצמה.. כל שאר החברות שלנו כבר מסודרות בזוגות.. ומהחברות הממש טובות אין עוד שבאות :/ איך היו לכם חדרים כל כך ענקיים? :| הרכזת אמרה לנו שאי אפשר... אוף אני לא יודעת מה לעשות... זה ממממששש מעצבן! אם אפשר יותר מ-2 בחדר למה הם עושים דווקא? :( הם לא מבינים שזה הורס?... ולאחרונה שכתבה, לפחות אתן 4 ויכולות להתחלק :/ אז זה לא כזה נורא.. מקסימום אתן יכולות לעשות הגרלה או משהו חח או לקבוע שבכל מלון תתחלפו בזוגות :)

למעלה