בעיות אודיו בדור הרביעי?

GoatGuy

New member
בעיות אודיו בדור הרביעי?

אתר הIPODים הגדול בעולם, IpodLounge, מציג ipodlounge.com/ipodnews_comments.php?id=4580_0_7_0_C target=_blank>ממצאים מעניינים הטוענים כי בדור החדש של האייפודים קיימת בעיית אודיו מרגיזה. עכשיו בא השיקול שלי- האם לקחת את הסיכון ולקנות אייפוד מהדור ה4 כמו שתכננתי, או לשלוח לאחותי מייל (היא בניו יורק) ולהגיד לה לחפש לי אייפוד 15 ג`יגה מהדור השלישי?

GoatGuy

New member
מה עובר על תפוז? ../images/Emo4.gif

ממצאים מעניינים: http://ipodlounge.com/ipodnews_comments.php?id=4580_0_7_0_C האתר: http://www.ipodlounge.com/

Subway0

New member
שים לב כל פעם שיוצא עדכון לאייפוד

מוצאים לו בעיות... אל תדאג תקנה את האייפוד ואם יהיהו לך בעיות מקסימום דווח כאן...
- לך תהיה אייפודיסט!!!! -

Subway0

New member
אוהווו כמה שאתה טועה ../images/Emo6.gif

בנוגע לעברית אפל ועוד איך אכזבו אותנו... פעם אחרי פעם ולא רק באייפוד אלה כם במערת ההפעלה... חחח אבל אני מאמין שאפל תתעלה על עצמה אפילו אם זה יקח עוד כמה שנים טובות (וזה יקח עוד כמה שנים טובות)
אבל לטוב ולרע, אני אוהב את אפל
ואתה יודע... אף אחת לא מושלמת... ואם היא הייתה מושלמת... האם היינו אוהבים אותה כל כך?

GoatGuy

New member
יש אחריות בארץ?

באופן כללי- "ידע מחשבים" מספקים תמיכה לדור הרביעי? ובנוגע לבעיות- לפי השמועות מדובר בתקלה ממש מרגיזה, רעש סטטי מעצבן ששומעים בכל המכשירים. לא עדיף פשוט לקחת דור שלישי וזהו?

ידע מוכרים את הדור הרביעי

אז סביר להניח שגם נותנים אחריות לא משנה איפה תקנה יש אחריות גם פה בארץ ככה זה אחריות בינלאומית בקשר לתקלה גם אמרו שיש כזו במיני ובסוף התברר שזה לא היה נכון

מישהו קנה כבר את הדור הרביעי?

ויכול לתת חוות דעת לגביו? בכל מקרה יש גם לקנות את ה20 גיגה דור שלישי עדיין מוכרים אותו וגם 40 גיגה אבל לפי הביקוש שמוכרים יותר ממה שיש בחנויות

x0d

New member
כל עוד זה משהו..

שאפשר לפתור על ידי עדכון תוכנה, קנה בהחלט. לרוב אלו דברים שנופלים תחת ההגדרה הזו.

GoatGuy

New member
איך עושים עדכון גרסה לאייפוד?

ואפל מוציאה בכלל עדכונים מדי פעם?

GoatGuy

New member
נצל"ש עצמי: מישהו התנסה בדור הרביעי

איך הClick Wheel? והאם באופן כללי השימוש יותר נוח מבדור השלישי? ורק אני חושב שהדור השלישי יותר יפה? (ובכל זאת קונה את הרביעי) אגב, אתם מסתובבים עם האייפוד בכיס או בנרתיק/קייס? סתם עניין אותי

cool girl16

New member
אמממ..

אני עם הclick wheel, במיני שלי, והוא הרבה יותר נוח מבדור השלישי.. ו..אייפוד בקליפס שלו על הכמנסיים! שכולם יקנאו!

למעלה