בעיות אוטו-אימוניות

debby12

New member
מנהל
בעיות אוטו-אימוניות

היי -- רציתי להתייעץ לגבי בעיות אוטו-אימוניות - שכוללות אצלי כרגע צליאק (נוגדנים לגלוטן) והשימוטו (נוגדנים לבלוטת התריס) [אני אומרת "כרגע" כי בקצב הנוכחי בטח ימצאו לי נוגדנים למוח בקרוב... כל חודש "מכה חדשה" - כל הדברים האלה יחסית חדש אצלי). * איזה סוגים של רפואה משלימה מציעים הקלה לבעיות כאלה? * האם יש תוספי מזון או מאכלים מסוימים שידועים כעוזרים בתחום זה? אני בת 29 ו"מחזיקה מעצמי" מאוד בריאה חוץ מבעיות אלה (רזה, מתעמלת, נהנית מהחיים וכו´). למרות שאני חייבת להודות ש"להירגע" זה בבירור לא כישרון גדול שלי. תודה מראש על העצות ועל הפורום הנחמד הזה, דבי

אסתי123

New member
בעיה אוטו אימונית.

טיפול קינסיולוגי יאבחן את המצב שלך הוליסטי. יאבחן ויטפל בחסימות שונות בגוף ובנפש. יבדוק ויטפל במאזן המינרלים, ויטמינים, תזונה בכלל, הולכות חשמליות, מיבניות, ריגשיות..... יעורר ויעודד את המערכת החיסונית ואת המודעות שלך לכל. מפנה לחמר רב על קינסיולוגיה. תורת ריפוי מופלאה! http://start.msn.co.il/servlet/start.client.StartClientCommand?command=search&searchType=IndexSearch&timeout=20&layout=defaultHebrew800&searchString=kinesiology

מי אני? מי אתה?

זו הבעיה העיקרית של מחלות אוטו-אימוניות הגוף תוקף את עצמו כי אינו יכול לזהות מה שלו ומה לא... בדרך כלל זה אומר שגם את, דבי, מערבבת את שלך ושל אחרים זה אומר שבדרך חייך את לא תמיד יודעת היכן את מסתיימת והיכן האחר מתחיל הטיפולים כוללים בדרך כלל תזונה שמשקמת מערכת עיכול, תזונה אנטי אלרגנית וכדומה. עבודה על מערכת החיסון קצת שנויה במחלוקת כי אם מערכת החיסון תהיה יעילה יותר, היא עלולה לתקוף את הגוף ביתר יעילות
מיץ נוני, (אני יודעת שהבטחתי... המאמר יפורסם בקרוב...) במיהולים ובהרמוניות (דרך למצות ממנו אנרגיות ספציפיות) מציע מענה להיפוך האנרגיות כי זה בעצם מה שקורה: האנרגיה שינתה כיוון אז צריך ליישר אותה! מודעות עצמית לטריטוריות שלך הצבת גבול ברור בין מי שאת ומה ששלך לבין מיהו האחר ומה ששלו... מקווה שזה עונה לך... נאוהA

אסתי123

New member
עבודה על מערכת החיסון

עבודה על מערכת החיסון היא הפוך על הפוך. היא לעורר את המודעות של הגוף לעובדה שלא תוקפים אותו. היא להגיד למערכת - אל תצאי להתגוננן, אל תילחמי, את לא מותקפת, רק נדמה לך שכך. הירגעי. וזה בגדול מה שעושים סטירואידים. טיפול קינסיולוגי עושה את זה בלעדיהם. מזהה, מאבחן, את הדפוס, מחשבה, אמונה, רגש ומטפל בו ישר.

debby12

New member
מנהל
תודה! ורפואה סינית?

האם יש התייחסות גם ברפואה הסינית לבעיות אוטו-אימוניות או למקורן?

כן אבל זה לא שונה ממה שנכתב פה...

בעיות אוטו אימוניות הוא חוסר איזון במע´ החיסון,כאשר יש יותר מתסמונת אחת אוטו אימונית הרפואה הסינית מיחסת את זה לחוסר איזון ברמות עמוקות של היין . חלק מהחולשה הינה קונסטיטוציונית ותורשתית וחלקה התשה של הגוף ומאגרי היין ע"י אורח החיים ( תזונה לקויה ,מתח, שעות שינה מוזרות , אלכהל, סיגריות, סמים וכד´). לגבי הצילאק ראשית דעי כי נמצאו קשרים בן אי סבילות לגלוטן ומחלות נוספות כמו בעיות עור,בעיות תפקודיות בבלוטת התריס ( שאני מבינה שכבר יש..). בגדול, חשוב להמנע גם מרכיבים המכילים גלוטן סמוי כמו גלידות מרקים בירה יין ועוד כיוון שגם אם בשלב הראשוני אין תגובה של הגוף זה פוגע במעיים. לכאבי הבטן והשילשולים מומלץ לשתות תה בבונג ( קמומיל) המרגיע את מע´ העיכול ( ניתן לקחת גם בכדורים ) הייתי ממליצה לך לגשת לנטורופט ע"י שיבנה לך תזונה הכוללת את כל המשלימים התזונתיים ומן הסתם יכלול תוספים תזונתיים כמו: אינזמי פפאיה המשפרים את יעילות פרוקם של של שומנים פחממות וחלבונים לרבות הגלוטן ,ואבץ שהינו מינראל חשוב לחיזוק מע´ החיסון ולשיקום רירית המעיים. בדיקור וצימחי מרפא ניתן לנסות לטפל בבעיה אם כי לא תמיד ישנה הבראה מלאה אך חיזוק של מע´ החיסון ותמיכה ביין חשובים ע"מ למנוע את הדרדרות המצב. הרבה בריאות יעל

למעלה