בעיות אם מחשב בין חודשים.....

pini pini

New member
בעיות אם מחשב בין חודשים.....

אנא עזרתכם... קניתי לפני כחודשים מחשב חדש ב KSP (פנטיום 4 מעבד 3 G לוח ABIT IC7 ארד דיסק מסוג SATA של SEGATA לצערי יש לי רק בעיות, הבעיה שלי היא שהארד דיסק שלי מסוג SATA שעליו מותקנת מערכת ההפעלה כל הזמן " נעלם " אפילו לא רואים אותו דרך הביוס הענין הוא שהבעיה היא לא קובעה זאת אומרת התופעה באה והולכת הייתי כבר כמה פעמים ב KSP הם מצידם כך הם טוענים עשו הכל ( הם החליפו לי את הלוח ) כי אני חשבתי שהבעיה היא אולי בלוח ( ABIT IC7ׂ ) בכל אופן היום עוד פעם באתי אליהם מכיוון שזה קרה לי הבוקר שוב פעם איך שאני מגיע אליהם פתאום הכל בסדר .....ואז הם אומרים לי מה אתה רוצה הכל בסדר ואנחנו מצידנו אין לנו מה לעשות. ואז אני תקוע ולא יודע מה לעשות אני כמעט מצליח להשתכנעה אולי אצלי משהוא לא בסדר בכל אופן השארתי אותו שם ( אחרי התעקשות מצידי ) ואמרתי להם שאני מצידי לא לוקח אותו עד שהם לא פותרים את הבעיה......... מהניסיון שלכם איפה עיה בלוח בארד דיסק האם יש כל כך הרבה בעיות אם SATA אני בכל אופן אמרתי להם שאם מה שגורם לבעיות זה ה SATA אז מצידי שיתנו לי ארד דיסק IDE או לחלופין אולי הבעיה עם הבקר בלוח הדפוק הזה של ABIT תציעו לי מה כדי לעשות פיני

ER1000

New member
תנסה להחליף כבל ותן לו חשמל נפרד

ישר מהספק בלי שום דבר מקביל. אם זה לא עוזר תחליף דיסק ואם זה לא עוזר תחליף לוח (אולי לפירמה יותר אמינה)

bobx

New member
לא ממש קשור לחשמל.. מגיע מתח לספק..

אבל בחלט יכול להיות אפילו עם הכבל הקטן של הSATA..
שיחליפו דיסק אפילו... פעלת בסדר גמור!! אל תיקח מהם את המחשב לפחות אחרי שבוע שהוא אצלהם במעבדה! מחשב בן חודשיים ממש לא אמור לעשות בעיות - בטח שלא של חומרה.. רק בקשה אחת - לאחר שתקבל את המחשב והוא יהיה תקין ולאחר שתגמר כל הפרשה הזאת - הייתי מבקש שתכנס לצרכנט (קישור למעלה) ותיתן את החוות דעת שלך על KSP...
ובהצלחה!

אממממ... תקשיב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדר"כ בכל החנויות האלו לא מוכנים להתעסק עם עדכוני ביוס... ונראה לי שאולי זה מה שאתה זקוק לו... שים לב כמה עדכונים יש בנושא ה-SATA ל-IC7... תתחיל מלמטה, מהעדכונים הראשונים....
אני מציעה שתבדוק מה הגירסא העדכנית שלך לביוס... ובהתאם תבדוק אם יש עדכונים רלוונטיים ...

bobx

New member
../images/Emo12.gif שבת שלום ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

pini pini

New member
לצערי....

הדבר הראשון שעשיתי זה לעדכן את הביוס לגירסה האחרונה אבל זה לא פתר אה הבעיה פיני

benjy337

New member
לי גם נשמע ../images/Emo26.gif

בעיה של חיבורים/כבל יותר מכל דבר אחר, האם ניסית להחליף כבלים
אם לא תנסה, אולי הבעיה היא בHDD עצמו או שקע של הHDD, אם יש לך HDD אחר תנסה לחבר רק אותו לכמה זמן, אם הבעיה לא חוזרת תדע שהבעיה היא בHDD עצמו

למעלה