בעיות באיסוף דמי ועד בית

lifeAndStuff

New member
בעיות באיסוף דמי ועד בית

במשך השנים, נתנו לועד הבית צ'קים לתשלום דמי ועד הבית לתקופה מסויימת (חצי שנה מראש, ושנה מראש ברגע שעברנו לעבוד מול חברת ניהול), והם נפדו.

לפני כמה חודשים שמתי לב לכך שהצ'קים הפסיקו להפדות, ובתיאום עם נציגת ועד הבית נתתי לה את התשלום על החודשים החסרים במזומן, והיא החזירה לי את הצ'קים המדוברים.

כמה שבועות לאחר מכן נאספו שוב צ'קים עבור דמי ועד הבית ל 2019, ששוב לא נפדו. כשעלה צורך לשלם לתיקון חד פעמי - שאלתי את נציגת ועד הבית האם היא תרצה שאשלם לה באותה הזדמנות את תשלומי ועד הבית שהתפספסו. היא הסכימה וכשביקשתי שתבדוק כמה אני צריכה לשלם - היא זרקה משהו בסגנון של "תביאי לי כמה שנראה לך". ביקשתי בכל זאת סכום מדויק, והיא הסכימה - ומאז לא חזרה אלי, למרות תזכורת לפני כמה ימים בווטסאפ (בין השאר כי רציתי שיהיה תיעוד כתוב של העובדה שאני מנסה לשלם את דמי ועד הבית בצורה מסודרת).

מעבר לחשש מבעיות משפטיות מול ועד הבית על אי תשלום, אני גם לא רוצה להגיע למצב שבו אני צריכה לשלם סכום גדול במזומן או שהרבה צ'קים יפדו בבת אחת כי זה יכביד על ניהול היתרה בחשבון הבנק שלי.

מה ניתן לעשות במצב כזה?

גביית דמי ועד

מצב לא ברור ומריח לא טוב לפחות לפי התאור שאתה מתאר. בגין כל תשלום צריך לקבל קבלה. לשלם ניתן בשיק ולא ברור למה אין פודים. בכל מקרה צריך להיות רישום מסודר מה חובו של כל דייר ואין כאן בערך.

למעלה