בעיות בגלישה עם הוטבוקס 2 לאחר שדרוג ל100 מגה.
שלום חברים,
אני לקוח של הוט באינטרנט עם בזק בינלאומי כספקית.
היה לי עד יום שישי האחרון רוחב פס של 30 מגה בהוט ובבזב"ל. הייתי מחובר עם מודם ARIS וראוטר של TPLINK.
האינטרנט עבד ללא בעיות בחיבור חוטי ובחיבור אלחוטי.
ביום שישי שידרגתי את מהירות הגלישה בהוט ל100 מגה, טרם הספקתי לעדכן בבזב"ל.
קיבלתי מהוט את ההוטבוקס 2 והחזרתי להם את המודם והראוטר שהיו לי.
לאחר החיבור, קיבלתי מהירות גלישה של 100 מגה בחיבור קווי בבדיקה באתר SPEEDTEST. אבל, שמתי לב כי מהירות הגלישה באמצעות הWIFI ממש גרועה, בבדיקות מהירות שביצעתי עם מכשירים ניידים שעובדים על תקן N - קיבלתי מהירות של 3 מגה במקסימום.
שיחקתי עם ערוצי השידור של הWIFI, אבל ללא שיפור.
לעיתים האינטרנט נראה מחובר לWIFI, אבל בפועל אין גישה לאינטרנט, או שמופיעה קישורית מוגבלת.
כמו כן, אני משתמש בסטרימר אנדרואיד שמחובר באופן קווי להוטבוקס, לאחר המעבר אני חווה צפייה לא רציפה בשידורים, שלפני כן זה עבד לי חלק.
האם יש קשר בין אי תאימות בחבילות הגלישה בין הוט לבזב"ל?
לגבי הWIFI, האם ההוטבוקס 2 הוא עד כדי כך גרוע?
אודה לחוות דעתכם.
שלום חברים,
אני לקוח של הוט באינטרנט עם בזק בינלאומי כספקית.
היה לי עד יום שישי האחרון רוחב פס של 30 מגה בהוט ובבזב"ל. הייתי מחובר עם מודם ARIS וראוטר של TPLINK.
האינטרנט עבד ללא בעיות בחיבור חוטי ובחיבור אלחוטי.
ביום שישי שידרגתי את מהירות הגלישה בהוט ל100 מגה, טרם הספקתי לעדכן בבזב"ל.
קיבלתי מהוט את ההוטבוקס 2 והחזרתי להם את המודם והראוטר שהיו לי.
לאחר החיבור, קיבלתי מהירות גלישה של 100 מגה בחיבור קווי בבדיקה באתר SPEEDTEST. אבל, שמתי לב כי מהירות הגלישה באמצעות הWIFI ממש גרועה, בבדיקות מהירות שביצעתי עם מכשירים ניידים שעובדים על תקן N - קיבלתי מהירות של 3 מגה במקסימום.
שיחקתי עם ערוצי השידור של הWIFI, אבל ללא שיפור.
לעיתים האינטרנט נראה מחובר לWIFI, אבל בפועל אין גישה לאינטרנט, או שמופיעה קישורית מוגבלת.
כמו כן, אני משתמש בסטרימר אנדרואיד שמחובר באופן קווי להוטבוקס, לאחר המעבר אני חווה צפייה לא רציפה בשידורים, שלפני כן זה עבד לי חלק.
האם יש קשר בין אי תאימות בחבילות הגלישה בין הוט לבזב"ל?
לגבי הWIFI, האם ההוטבוקס 2 הוא עד כדי כך גרוע?
אודה לחוות דעתכם.