בעיות בהגדרת IIS....

בעיות בהגדרת IIS....

ובכן, אין ספק שהשאלה שייכת לפורום ASP, אבל לא קיבלתי שם הרבה תשובה, אז.... התקנתי את ה-IIS בהצלחה (Window XP pro). קיבצי ASP רצים מצויין על המחשב שלי. הבעיה מתחילה כשמשהוא מבחוץ מנסה להיכנס אלי לאתר. חלק מצליחים והיכנס וחלק לא. בעיה מוזרה - ניסיתי לאפיין את האנשים שכן הצליחו להיכנס, ולבדוק להם דווקא אותה קבוצה כן מצליחה ואחרים לא. ובכן, הממצאים ברורים: רק לקוחות אינטרנט זהב מצליחים להיכנס אלי (גם אני לקוח של אינטרנט זהב). אולי יש פה עיניין של הרשאות? אין לי ממש מושג למה זה קורה - ואודה מראש לכל מי שיכול לתת לי קצה חוט בבירור העיניין...

dov98

New member
אני מאמין שתקבל פה כי זה הפורום

הפחות שפוי

antidot

New member
פרטים ???

לא מצליחים = 404 ? ניסית לגשת דרך ספק אחר דרך כתובת IP במקום דומיין ? אין פה "ריח" של הרשאות... לדעתי קשור לDNS.. Antid0t (ברח)

antidot

New member
--->

פינג מבחוץ אליך עובר ? TELNET לפורט 80 מבחוץ מצליח ? תנסה את 2 אלה... Antid0t

יש פיירוול.

אבל נתתי הרשאה לפורט כללית 80, וכאמור, חברה שהם לקוחות של אינטרנט זהב - הצליחו להיכנס. פינג מבחוץ גם כן עובד (מכולם). לגבי טל-נט - אין לי מושג איך להיתעסק איתה
....

antidot

New member
---->

שיטת האלימינציה: 1) תבטל פירוול ותבדור אם יש שינוי. 2) telnet xxx.xxx.xxx.xxx 80 מרגע זה מה שתדפיס לא יו]יע על המסך אם ההתחברות הצליחה. כרגע נסה לדבר עם IIS בצורה הבאה: GET index.html ו-ENTER אם תראה כמה שורות הכוללות ציון גרסת IIS אז אתה מצליח לתקשר עם IIS. 3) תוודא שאנשים ניסו לגשת עם ובלי PROXY. יש סיכוי שאתה משתמש בכלי URLMon או iislock ? Antid0t

../images/Emo26.gif

לגבי טל-נט, אני מבין שלא אני צריך לעשות את זה, נכון? הכוונה שלך היא משמהוא שאינו לקוח של אירנטרנט זהב יעשה את זה, נכון? לגבי התוכנות שציינת - אני לא מכיר, לכן מן התסם אינני משתמש שהם...

antidot

New member
תן IP

אני כרגע מבחינת הרשת מגיע מגרמניה... זה אמור להספיק
Antid0t

antidot

New member
שים לב לתמונה

ניסיתי דרך שני שרתי PROXY שונים בתוך הLAN שלנו: אחד מגרמניה ואחד מיוסטון. הכל עובד יופי... אין לך מה להאשים את אינטרנט זהב. Antid0t

הכנתי את זה במיוחד בשבילך ../images/Emo13.gif

איך זה עלה?!?! את מי להאשים בזה שאנשים לא מצליחים להיכנס אלי???

תנסה לברר :

א- אם אפשר להגיע דרך הIP לאתר -אם כן זו בעיית DNS ב- התחנות תריץ TRACERT ותראה איכן זה נתקע .. ג- תבדוק הרשאות ב IIS שלך.. הכי סביר ש DNS ...

כמו שאמרתי,

לא מעורב פה דומיין. אנשים לא מצליחים להיכנס אלי ישירות ל-IP. הרשאות, זה לא יכול להיות, כי חלק מהאנשים בעולם כן מצליחים. קראת בכלל את השאלה?

למעלה